Home > Blog > 100% vegan koffiekoekje
Food

100% vegan koffiekoekje

Delen

Veel mensen hebben bij de koffie zin in een lekker koekje. Een genietmomentje voor jezelf! Maar al teveel zoetigheid is natuurlijk niet gezond. Daarom introduceren wij de koffiekoekjes Speculows van Hoppe.

Koffiemomentje

Niet alleen thuis maar ook op het werk worden heel wat kopjes koffie genuttigd. Of het nu bij een zakelijk of juist informeel gesprek is, het kan heerlijk zijn om een lekker koekje bij de koffie of thee te nemen. De meeste koekjes bevatten echter wel behoorlijk wat calorieën en suikers. Dit is de reden waarom Hoppe de Speculows koekjes op de markt heeft gebracht. Dé koekjes die je met een gerust hart kunt uitdelen aan je gasten, personeel of wie dan ook.

Speculows versus een gewoon koekje

Hoppe vindt het belangrijk om bij te dragen aan een gezondere levensstijl. Vandaar de introductie van het koffiekoekje Speculows. Dit nieuwe koekje bevat vergeleken met een gewoon koekje 30 procent minder suikers, is vezelrijk en 100 procent vegan. Aangezien steeds meer mensen tegenwoordig bewuster bezig zijn met voeding en letten op de ingrediënten die geconsumeerd worden, is de keuze voor dit koekje van Hoppe een slim idee.

speculows_lossekoekjes

Bewust en vegan

Veganisten eten plantaardig, aangezien dit voordelen heeft voor mens en milieu. Dierenleed en uitstoot van broeikasgassen worden verminderd en plantaardig voedsel heeft een positief effect op je gezondheid. Kiezen voor Speculows van Hoppe draagt op die manier bij aan een beter milieu en past bij een bewuste en gezondere leefstijl. De koekjes zijn mooi verpakt in een trendy sleeve voor een eigentijdse presentatie van uw koffie en thee. Dus wacht niet langer, zet een kopje koffie en serveer een koffiekoekje aan je gasten. Speculows van Hoppe!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.