Home > Blog > De reis van het afhalen en bezorgen | 1
Inspiratie

De reis van het afhalen en bezorgen | 1

Delen

Ga met ons mee op reis richting het verlenen van bezorg- en afhaalservice in de horeca. Onderweg geven wij je graag tips en ondersteuning namens Dijkgraaf Reinders. De horecabranche is afgelopen jaar hard geraakt door de coronacrisis en helaas is er nog weinig perspectief. Daarom is het goed om bezorg- en afhaalservice te verlenen om inkomsten te genereren en om in contact te blijven met je gasten. In dit blog deel 1 van de reis.

Stap 1: haal het maximale uit de bezorg- en afhaalservice

Nog niet gestart met de bezorg- en afhaalservice? Of kun je wel wat extra tips gebruiken? Laat ons je helpen en maak samen met ons deze reis. In onze brochure, speciaal voor deze reis, hebben we een handige checklist bijgevoegd. Deze checklist helpt om te bepalen of jij het maximale haalt uit de bezorg- en afhaalservice. Wellicht kom je interessante verbeterpunten tegen!

Stap 2: online menukaart

Een goede menukaart kan groot verschil maken en zorgen voor een stijgende omzet. Waar moet je op letten? Bepaal of de hardlopers ook geschikt zijn voor bezorgen en afhalen. Zo niet, bedenk goede alternatieven. Zorg naast de klassiekers ook voor variatie. Zet bijvoorbeeld wekelijks wisselende gerechten op je kaart, zo blijf je gasten verrassen. Selecteer daarnaast gerechten met een makkelijke bereidingswijze. Natuurlijk zorg je altijd voor kwaliteit en besteed je aandacht aan de presentatie. Tot slot: zorg voor een acceptabele brutowinstmarge.

Stap 3: kwaliteit

We noemden al even dat je altijd voor kwaliteit moet zorgen. Alleen als je kwaliteit kan garanderen, ben je een succesvol horecaondernemer tijdens de crisis. Verpakking is hierbij uitermate belangrijk! Ondervind je hierbij problemen? Stuur je menukaart naar receptvoorgroei@dijkgraafreinders.nl en ontvang gratis advies voor geschikt verpakkingsmateriaal voor jouw gerechten.

Wist je dat?

Het bovenste en onderste gerecht het meest gekozen worden? Plaats daar dus de gerechten met de meeste marge die jij het liefst veel wil verkopen.

Aanbieding!

Ontvang een aantrekkelijke online menukaart voor slechts 100,- euro (excl. BTW). Wij verzorgen de juiste indeling en opmaak. Gasten zullen zeker terugkeren als ze jouw nieuwe online menukaart bekijken. Tussendoor kunnen kleine aanpassingen kosteloos worden gemaakt.

Tot dusver deel 1 van de reis richting het afhalen en bezorgen.  Interesse in de brochure? Stuur een mailtje naar receptvoorgroei@dijkgraafreinders.nl of een appje naar 06–10558028

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.