Home > Blog > De reis van het afhalen en bezorgen | 2
Inspiratie

De reis van het afhalen en bezorgen | 2

Delen

Ga met ons mee op reis richting het verlenen van bezorg- en afhaalservice in de horeca. Onderweg geven wij je graag tips en ondersteuning namens Dijkgraaf Reinders. De horecabranche is afgelopen jaar hard geraakt door de coronacrisis en helaas is er nog weinig perspectief. Daarom is het goed om bezorg- en afhaalservice te verlenen om inkomsten te genereren en om in contact te blijven met je gasten. In dit blog deel 2 van de reis. Ga voor stap 1 tot en met stap 3 naar blog deel 1.

Stap 4: Bezorgen en afhalen

Voor afhalen wil je een veilige omgeving creëren zodat in alle orde bestellingen worden opgehaald. Zorg waar mogelijk voor een ingang én uitgang. Daarnaast regel je met de juiste instructies voor personeel, desinfectiemateriaal en aanwijzingen voor gasten voor structuur. Wat betreft de bezorging kun je kiezen voor eigen vervoersmiddelen of externe bezorgdiensten zoals Thuisbezorgd. Ben je niet thuis in de mogelijkheden voor bezorgen? Stuur een e-mail naar receptvoorgroei@dijkgraafreinders.nl en ontvang advies + toelichting van de voor- en nadelen.

Stap 5: Interessante concepten

Blijf creatief en bedenk interessante, vernieuwende concepten. Speel bijvoorbeeld in op feestdagen of andere bijzondere gebeurtenissen. Daarnaast kun je met kleine bijgerechten grote verschillen maken. Bied ze daarom zichtbaar aan op je bestelsite!

Voor 120,- excl. Drukkosten en BTW verzorgen wij een compleet concept van jouw idee. Denk hierbij aan de juiste teksten en vormgeving van teksten, flyers en beeldmateriaal voor de website. Ook geven we een stukje marketingadvies voor onder andere social media.

Stap 6: Marketing

Juist in deze tijd moet je investeren in de marketing. Mensen zitten thuis, veel online op social media en zijn bereid om de horeca te steunen. Een goed moment om hier nu op in te spelen en dit vast te houden als de deuren weer geopend mogen worden. Belangrijke onderdelen van marketing zijn de bestelsite, social media, lokale vindbaarheid, focus op nieuwsbrieven, waardering uitspreken en terugkerende gasten genereren.

Aanbieding!

Wij hebben drie pakketten samengesteld waarmee we je ontzorgen. Kies voor de starter (120,-), de basis (175,-) of het complete pakket (249,-). Neem contact met ons op voor de interessante mogelijkheden.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.