Home > Blog > Donut worry be happy
Inspiratie,

Donut worry be happy

Delen

Met de donuts van donut worry be happy steek je puur geluk in je zaak. Maak je klanten blij met de verse smaak van de lekkerste donuts. De legendarische textuur en spetterende kleuren maken het feestje compleet. Donut worry happy deelt graag haar succes, dus ga de donuts eens uitproberen! Vanaf heden verkrijgbaar bij Dijkgraaf Reinders.

Topkwaliteit

De donuts worden met passie, liefde en toewijding gemaakt. Vervolgens worden ze direct ingevroren zodat ze in jouw zaak altijd vers kunnen worden geserveerd. Het aanbod is het hele jaar door groot en gevarieerd. De seizoensspecials passen perfect bij het sfeertje van de lente, zomer, herfst of winter. Ook zijn er donuts met toppings van echte Belgische chocolade, vullingen met fruitsmaak en zo veel meer! De donuts springen er allemaal uit door de luchtigheid, bite en goudgele glans.

Duurzaam

Het geheim van de donuts zit in het fantastisch lekkere deeg: minder vet en lekker licht. Voor de bereiding wordt gebruik gemaakt van palmolie met RSPO-keurmerk. Bovendien zijn de cacao en chocolade in alle recepten UTZ-gecertificeerd. Zodoende bevatten de donuts de juiste ingrediënten voor een lichte en minder vette textuur.

Spotlight

Met de opvallende kleuren en het mooie marketingmateriaal zullen de donuts zeker opvallen. Het vrolijke assortiment is uniek en toonaangevend. Is jouw zaak gericht op verpakte producten? Ook daar zijn praktische oplossingen voor zoals stapelverpakkingen en minipacks, alles in de prachtige stijl van donut worry be happy.

Ontmoet de donuts

Neem een kijkje op donutworrybehappy.eu en aanschouw de vrolijke producten. Maak onder andere kennis met de nieuwkomers: STRAWJELLY JAM, CARAMAZING en SPECTACULOUS. Alleen de namen al zijn toch onweerstaanbaar?! Dijkgraaf Reinders start met een deel van het grote assortiment. Toch andere voorkeur? Neem contact met ons op en wij gaan het voor je regelen!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.