Home > Blog > Een goede voorbereiding is het halve werk!
Inspiratie,

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Delen

De horeca heeft haar deuren weer kunnen openen en daar zijn we blij mee. Er is al een hoop voorbereid en de praktijk moet laten zien hoe alles in zijn werk gaat. Wij denken graag met je mee en delen onze tips met jullie. Het is fijn als je in de keuken snel en efficiënt kunt werken. Maak daarom gebruik van onze eigen AGF-afdeling waardoor je minder werkzaamheden in de keuken hebt.

Tijd

De gevolgen van corona zijn sterk voelbaar voor de horeca. Voor nu is het erg belangrijk dat je probeert je omzet te verhogen. Er mag maar een beperkt aantal gasten worden ontvangen. Werk daarom met shifts zodat je zoveel mogelijk gasten op één dag kunt ontvangen. Dat betekent wel dat je jouw gasten snel moet voorzien van eten en drinken. Lange wachttijden en een trage bediening kun je nu niet veroorloven. Maak dus optimaal gebruik van de beschikbare tijd!

Mise-en-place

Behaal tijdswinst in de keuken door inkopen te doen bij onze AGF-afdeling. Wij kunnen versproducten leveren die én gewassen én gesneden bij jou in de keuken komen. Dat scheelt een hoop werk en bespaart je kostbare tijd plus geld. De tijd die overblijft kun je volledig besteden aan de gerechten waar jouw aandacht voor nodig is. Onze AGF-afdeling maakt daarnaast gebruik van seizoensproducten. Wij raden aan om ook gebruik te maken van deze producten. Seizoensproducten zijn namelijk makkelijk verkrijgbaar en daarom goedkoper.

Contact

De praktijk gaat laten zien welke verbeteringen nodig zijn en daar kom je snel genoeg achter. Loop je ook aan tegen inefficiëntie in de keuken? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden die voor jouw onderneming succesvol kunnen zijn. 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.