Home > Blog > Een schoon glas met AquaFox
Inspiratie

Een schoon glas met AquaFox

Delen

De AquaFox is een prachtig systeem dat water en zeep in de spoelbak doseert. Bierglazen worden perfect schoon, door optimale dosering van water en zeep dat automatisch verloopt. Daarnaast bespaar je met AquaFox zo’n 20.000 liter water per maand.

Hygiënisch

Spoelbakken kunnen een broedplaats zijn voor bacteriën en virussen. Daarom moeten de nodige maatregelen genomen worden, helemaal in de huidige tijd. De toevoeging van zeep zorgt voor hygiënische en hele schone glazen. Een schoon glas betekent voor gasten een betere beleving want een schoon glas zorgt voor een perfecte schuimkraag en daardoor wordt de smaak alleen maar beter.

Duurzaam

De in Nederland ontworpen AquaFox is niet alleen hygiënisch, maar ook nog eens duurzaam. Gemiddeld wordt er 20.000 liter water per systeem per maand bespaard. Momenteel zijn er ongeveer 4000 klanten in Nederland en België. Dat betekent dat er in totaal 10,6 miljard liter wordt bespaard!

Zorgeloos

Het systeem werkt volledig automatisch dus jouw focus hoeft niet meer te zijn bij een schone spoelbak. Bovendien kan je het systeem instellen op jouw situatie. Zodra het spoelwater vervuild is, wordt er door de AquaFox water en zeep gepompt. Schaf je het systeem aan? Dan wordt het systeem door een monteur van AquaFox geplaatst: de kast met een vervangbare zeepcasette, een kraan waarmee het systeem kan bediend worden en sensoren voor de detectie van het aantal gespoelde glazen. De monteur vertrekt pas als het systeem volledig naar jouw wensen is ingesteld. Ondervind je problemen? Ook dan heeft AquaFox monteurs beschikbaar die zo spoedig mogelijk langskomen.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.