Home > Blog > De hotdog is de hamburger van de toekomst
Inspiratie,

De hotdog is de hamburger van de toekomst

Delen

LA Food, de meest gepassioneerde importeur van (Latijns-)Amerikaanse streetfood-trends, is er speciaal voor de restauranteigenaar die zich wil onderscheiden.

Streetfood

Al sinds de jaren ’80 zie je de trend dat alledaagse snacks op een luxe manier in de horeca gepresenteerd worden. Aten we ooit saaie en smakeloze kroketten, plotseling verscheen de kwalitatief geweldige Van Dobben- en Kwekkeboom-kroket. In elk luxe grand café eiste iedereen plotseling een merkkroket in plaats van een andere snack. Waarschijnlijk geheel onbewust en onbedoeld, was de komst van deze premium-kroket het begin van een enorme streetfood-trend, die nu alleen nog maar in populariteit toeneemt. Dagelijks zien we het: vers voor je ogen gesneden friet en ongelofelijk belegde tosti's zijn perfecte voorbeelden van de Nederlandse streetfood-trends.

De Gourmet Hotdog

De standaardrookworst op een wit puntje kan echt niet meer. Geen worsten meer uit blik of uit een glazen pot. Geen fabrieksworsten van separatorvlees. Maar wel: echte slagershotdogs in uitvoeringen als de chilidog, beefdog, Classic New Yorker en de Jalapeño Cheese Dog van Smoky Mountains. Op geweldige met de hand gebakken broodjes en op originele wijze afgetopt met cheddar-cheesesauce of een onvergetelijke BBQ-sauce. En wat dacht je van een Mexicaanse hotdog met salsa, guacamole en chipotle?

shutterstock_709217809

Uitdagingen in de horeca

De grootste uitdaging voor horecaondernemers is tegenwoordig om zich zo gunstig mogelijk te onderscheiden van de concurrentie. En dat valt niet altijd mee, omdat alle bekende food-brands bij elke groothandel verkrijgbaar zijn. En als iedereen aan dezelfde producten kan komen, hoe zorg je er dan voor dat alles bij jou net iets beter, lekkerder en origineler is?

Dit is de reden dat LA Food de mooiste internationale streetfood-producten importeert uit de VS, Zuid- en Midden-Amerika, Canada en Ierland. Met deze unieke producten onderscheidt jouw bedrijf zich nog beter en succesvoller van de rest!

Plan vandaag nog een afspraak met een van de LA Food-teamleden! Zij komen graag naar je toe voor een workshop of proeverij. Laat je verrassen door de internationale smaken en het gebruiksgemak!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.