Home > Blog > In 4 stappen fruit op het werk
Inspiratie,

In 4 stappen fruit op het werk

Delen

Fruit is goed voor de gezondheid en stimuleert gezond gedrag. Een gezonde leefstijl komt uitstekend van pas op de werkvloer. Samen werken aan gezondheid binnen de werksferen is positief voor zowel de werkgever als de werknemer. Wat kun je concreet doen om dit te verwezenlijken? Zet werkfruit in. We geven je in dit blog een stappenplan voor het invoeren van fruit op het werk. Nadien wordt een gedachte zoals “personeel is al duur genoeg” wellicht getransformeerd naar “wow! Fruit kan voor een gezonde verbetering zorgen”.

Stap 1: inzicht

Ten eerste is het van belang om het inzicht te verwerven waarom werkfruit zinvol is. Je moet keuzes namelijk bewust maken, de keus voor werkfruit is in ieder geval verantwoord.  Als voorproefje noemen wij alvast een aantal voordelen: een gezonde werksfeer, meer vitaliteit, betere prestaties, hoge arbeidstevredenheid, minder ziekteverzuim, maatschappelijke betrokkenheid, eenvoudig en het levert rendement op. De voordelen spreken dus wel voor zich. Daarnaast moet je als werkgever duidelijkheid creëren betreffende het aanbod, de prijs en de kwaliteit. Allerlei zaken waar wij graag advies over geven, zodat je er weinig omkijken naar hebt. Dus ga actief aan de slag met werkfruit en laat je door ons inspireren.

Stap 2: assortiment

Voor het concept werkfruit hebben wij drie verschillende boxen samengesteld. Je kunt kiezen voor box 1, box 2 of box 3. Alle boxen bevatten heerlijk, vers en kwalitatief fruit. Overige gewenste fruitsoorten kunnen apart bijbesteld worden.  De drie varianten zien er als volgt uit:

  • Box 1: uitleg
  • Box 2: uitleg
  • Box 3: uitleg

Stap 3: de presentatie

Creëer een gezonde beleving waarmee fruit aantrekkelijk wordt gemaakt.  Schakel onze hulp hierbij in. Samen kunnen we kijken wat passend is bij jouw bedrijf. Denk aan geschikte displays en presentatierekken of aan fruit op de muur door middel van canvas of plexiglas. Keuze genoeg.

Stap 4: genieten van de vitamines 

Als het werkfruit eenmaal in werking is gezet, worden de voordelen zichtbaar. De werknemers genieten van een stuk vers fruit en zowel de werkgever als de werknemers plukken hier de vruchten van. Fruit op het werk levert veel vitamines: vitamines voor de gezondheid van de werknemers en vitamines voor een gezond bedrijf. Dat is toch puur genieten

Geïnteresseerd in werkfruit? Neem contact met ons op, we helpen graag met het maken van gezonde keuzes die passen bij jouw bedrijf.

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.