Home > Blog > Je eigen gratis bestelsite in één dag? Regel het nu!
Inspiratie

Je eigen gratis bestelsite in één dag? Regel het nu!

Delen

Het sluiten van de deuren in verband met het coronavirus is een drastische maatregel, maar noodzakelijk voor de volksgezondheid. Met een beetje creativiteit is het gelukkig mogelijk om toch een aantal bedrijfsactiviteiten door te zetten. 

Afgelopen dagen is besloten dat uit eten niet is toegestaan, maar bezorgen en afhalen wel. Dit is natuurlijk even schakelen. Want waar moet je dan allemaal aan denken? Hoe zorg je voor praktische bestelmogelijkheden? Wij helpen je hier graag mee op weg.

Namelijk met een bestelsite! Samen met next to food hebben we de perfecte, gratis oplossing. Er is geen sprake van een vast contract, je betaalt enkel een vaste bedrag van €0,45 cent per order. Iedere week wordt op maandag de opbrengst naar jou overgemaakt.  Binnen één dag heb jij je bestelsite live, zodat jij je gasten online kunt laten bestellen! Daarnaast hebben we nog een aantal gratis diensten, waarmee we jou als ondernemer in deze periode willen steunen. Samen bereiken we meer dan alleen! Later deze week meer over deze diensten.

Hoe realiseer ik een bestelsite? Vul dit formulier in en stuur deze naar info@ntf.nl. Wil je meer aanvullende informatie? Dan kan je contact opnemen via a.raus@ntf.nl of door te bellen naar 06-12191725.

Vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Dijkgraaf Reinders

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.