Home > Blog > Mis de Food Inspiration 2020 niet!
Inspiratie

Mis de Food Inspiration 2020 niet!

Delen

Aanstaande maandag 23 maart houden we weer een inspiratiedag. Het belooft net als vorig jaar een dag vol inspiratie, innovatie en gezelligheid te worden. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus noteer de datum in je agenda!

Terugblik

In april vorig jaar vond onze eerste inspiratiedag plaats. Het was een mooie dag waarop de leveranciers de mogelijkheid kregen om zich te presenteren en de klant zich kon laten verrassen. Uit de enquête achteraf bleek dat de aanwezige relaties vrijwel allemaal positief verrast waren en inspiratie hadden opgedaan. Ze waardeerden de kwaliteit van het eten en de verscheidenheid van de gerechten op het menu. En 100 procent van de respondenten beoordeelden de algemene indruk van de inspiratie dag met een goed. We delen tot slot een aantal reacties om een indruk van de inspiratiedag te krijgen: ‘Bedankt, super goed geregeld!’, ‘Leuk idee, gezellig en informatief. Volgende keer ben ik er weer bij.’ en ‘Goed uitgevoerde aandacht voor de klant.’

Vooruitblik

Een nagebootst horecaplein is dé ontmoetingsplek waar je kunt netwerken met leveranciers en andere (horeca)ondernemers. Er is voldoende tijd en mogelijkheid om te genieten van allerlei lekkernijen die live worden klaargemaakt. We zorgen voor veel variatie aan stands, denk aan een lunchroom, pannenkoekenhuis of cafetaria. Verder word je op de hoogte gebracht van interessante ontwikkelingen en innovaties. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe producten. Was je vorig jaar aanwezig? Aankomende inspiratiedag heeft nieuwe elementen en een andere stijl, dus wees welkom om je te laten verrassen. Wij zorgen ervoor dat iedereen voldoende inspiratie opdoet!

Inspiratie

Zoals de naam het al zegt, kun je je de hele dag door laten verrassen door onze leveranciers. Een perfecte dag om je netwerk uit te breiden en om inspiratie op te doen. Natuurlijk staan wij, team Dijkgraaf Reinders, ook klaar om met jou in gesprek te gaan. Aan deelname van de inspiratiedag zijn geen kosten verboden. Bovendien is het een vrijblijvende dag zonder verplichtingen.

Meld je aan

Samen met onze deelnemende leveranciers zien we uit naar je komst. Wij gaan intussen verder met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat je met nieuwe ideeën naar huis gaat.

Wil je je nu alvast aanmelden? Dat kan via inspiratiedag@dijkgraafreinders.nl.
Vermeld ook met hoeveel personen je komt.

Locatie: Zwitsalterrein in Apeldoorn | Tijd: 14.00-19.00 uur (inloop)

Als je je hebt aangemeld, ontvang je een ticket voor de Food Inspiration 2020. Tot dan! 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.