Roomkaas is een witte, romige, smeerbare soort kaas en kan op verschillende manieren gegeten worden. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten roomkazen. Denk bijvoorbeeld aan Frisse Roomkaas Bieslook: een heerlijke roomkaas met roomyoghurt en bieslook! Wij delen ter inspiratie twee recepten met roomkaas.
Vegetarische bagel met Frisse roomkaas
Benodigdheden:
- Volkoren bagel
- Fano Frisse Roomkaas met Bieslook (art.nr. 170318)
- Radijs
- Komkommer
- Pompoenpitten
Bereiding:
- Beleg de volkoren bagel met Fano frisse Roomkaas Bieslook. Garneer met dunne schijfjes komkommer en radijs. Bestrooi tot slot met pompoenpitten.
- Probeer ook eens met veldsla, tomaat en avocado.
- Toch liever vlees? Ook heerlijk met gerookte kip.
Klassieke bagel Roomkaas zalm
Benodigdheden:
- Witte bagel met sesamzaad
- Fano Roomkaas Naturel
- Gerookte Zalm
- Baby spinazie
- Citroen
- Verse dille
Bereiding:
- Besmeer de bagel met Fano roomkaas en beleg met wat baby spinazie en gerookte zalm. Garneer met citroenzeste en wat verse dille.
- Ook lekker: Vervang Fano roomkaas Naturel voor Fano Frisse roomkaas met bieslook.
Vond je dit artikel interessant?
Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.