Home > Blog > Soep op de kaart
Inspiratie,

Soep op de kaart

Delen

Soepen zijn erg populair. Overal ter wereld wordt soep gegeten en iedereen houdt ervan. Genoeg reden om je soep op de kaart te zetten!

Seizoen

Voor elk seizoen zijn er soepen te bedenken. Kies voor een zoete, exotische, zachte of romige soep, naargelang het seizoen. Maak gebruik van verse producten die bij het desbetreffende seizoen horen, zoals asperges in de lente en pompoen in de herfst. Een hollandse erwtensoep komt in de winter goed tot zijn recht.                                                       


Variatie

Ook kun je variëren door zowel traditionele soep, als ook soepen met wereldse smaken te serveren. Of kies ervoor om in te spelen op de huidige trend. Sluit altijd aan bij de behoefte van jouw gasten. Houd de basis vegetarisch en voeg naar wens groenten en vlees toe als smaakmakers. Op die manier kom je aan ieders wense tegemoet. Geef uiteraard iedere soep jouw eigen finishing touch.

Groente

Soep is de ideale manier om veel groenten te eten. Per kom eet je algauw 150 gram groenten. Het gaat ook verspilling tegen. Restjes groenten kunnen perfect dienen als waardevol ingrediënt voor een smaakvolle soep, denk bijvoorbeeld aan overrijpe tomaten.

Knorr wordt Knorr Professional

Soep is geschikt voor elk moment van de dag: als tussendoortje, bij de lunch, als voorgerecht of als een complete maaltijd. Onze tip: gebruik als smaakvolle basis de vernieuwde Knorr Professional, die je eenvoudig kunt aanvullen met vlees of verse groenten. Knorr Professional is gemaakt volgens een authentiek recept. Op deze manier win je ook nog eens tijd in de keuken en zet je in een handomdraai een heerlijke soep op tafel!

Lees meer over Knorr Professional.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.