Home > Blog > Stylepoint zorgt voor extra sfeer
Inspiratie,

Stylepoint zorgt voor extra sfeer

Delen

Stylepoint staat voor hoge kwaliteit, waar voor uw geld en beschikbaarheid op lange termijn. Stylepoint ontwikkelt merken met een WOW-factor op de markt brengen. Daarnaast worden slimme oplossingen aangeboden en creëren ze producten met een hoge prijs-kwaliteitverhouding en een focus op ‘dining experience’. Met alles wat ze doen, streven ze ernaar om de beste klant- en gebruikerservaring te creëren voor distributeurs, bedrijfseigenaren, keukenmedewerkers en natuurlijk de eindgebruikers.

Assortiment

Met meer dan 2500 producten in het assortiment, worden meer dan vijftien verschillende landen voorzien van producten van Stylepoint. Vernieuwing en design staan voorop en voor alle horecabedrijven zijn er passende producten beschikbaar van hoge kwaliteit. Stylepoint is gespecialiseerd in servies, crystalline glaswerk, trendy tafelpresentatie-artikelen, bestek en innovatieve en modulaire buffetsystemen.

Personaliseren

Door gebruik te maken van gepersonaliseerde items op tafel, zorg je voor eenheid in de presentatie en een stukje extra communicatie richting jouw gasten. Het maakt je gedekte tafel bovendien uniek. Maak een gepersonaliseerde door je logo op papier, glaswerk of porselein te plaatsen.

Coronaproducten

Nog niet voorzien van de nodige producten waarmee je de coronamaatregelen kunt waarborgen? Bij Stylepoint ben je aan het goede adres. Denk aan een praktisch ademschot, automatische handdesinfectiedispenser etc.

Inspiratie

Het assortiment van Stylepoint is erg breed en daardoor heb je volop keuzemogelijkheid. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor natuurlijke producten zoals aardewerken schalen, serveerplanken van hout of bamboe kommetjes. Wil je liever een retro en vintage uitstraling? Dat kan met oranje, blauw, groen, of bruin servies. De warme kleuren, glanzende materialen en sierlijke vormen zijn zeer geschikt voor een luxe sfeer.

Neem een kijkje op de website van Stylepoint. Artikel gezien wat je graag wilt afnemen? Doe onze collega's van de binnendienst even een berichtje met het artikelnummer van Stylepoint en het aantal wat je wilt afnemen en wij gaan het voor je regelen.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.