Home > Blog > Verstegen helpt horecaondernemers
Inspiratie,

Verstegen helpt horecaondernemers

Delen

Verstegen wil graag een helpende hand bieden aan de door Covid-19 getroffen horecaondernemers. Daarom bieden ze een gratis toolkit op maat aan voor een breed inzetbaar menu. Een goede prijs-kwaliteitverhouding en mogelijkheden voor bezorgen en afhalen staan centraal.

Wat is de toolkit?

Verstegen biedt de mogelijkheid om een gratis toolkit te bestellen. Hierin zit een product uit de sauzencollectie van Verstegen en een samengesteld menu van zes recepten. De saus gebruik je bij het maken van deze recepten. Iedere maand is er een andere saus beschikbaar met bijpassende recepten. Verstegen werkt met seizoensproducten en zorgt ervoor dat de menu’s geschikt zijn voor afhalen en bezorgen. Dat is momenteel wel zo handig. Daarnaast zijn de recepten ook nog eens zo samengesteld dat de bereiding in de keuken weinig tijd kost.

De sauzen van Verstegen

Saus is niet alleen een bijproduct meer, het wordt een steeds belangrijker onderdeel van gerechten. Vaak is de saus bepalend voor een onderscheidende smaak van een gerecht. Verstegen heeft naast haar toppers nieuwe sauzen toegevoegd. Alle sauzen zijn heerlijk voor in de keuken en gemaakt van de allerbeste ingrediënten.

Ben jij horecaondernemer?

Ben jij een horecaondernemer en kun je deze gratis toolkit goed gebruiken? De toolkit kan besteld worden via de website van Verstegen. De actie loopt vanaf juli tot en met september. Met de toolkit maak je kennis met verschillende sauzen en recepten. De drie sauzen die door Verstegen voor deze actie zijn geselecteerd zijn de Asian black pepper sauce, de Asian bun & bbq sauce en de Salsa cajun sauce.

Vraag hier je gratis toolkit aan!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.