Home > Blog > Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Delen

Beste relatie,

In verband met het coronavirus waar heel Nederland extra maatregelen aan het nemen is om verdere verspreiding tegen te gaan willen wij je hierbij informeren over de stand van zaken.

De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten heeft voor ons hoge prioriteit. Vooralsnog is er geen enkele medewerker van Dijkgraaf Reinders besmet, maar nemen wij vanaf heden voorzorgsmaatregelen om besmettingen te voorkomen.

Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en willen je hierbij informeren van de genomen maatregelen door Dijkgraaf Reinders.

Buitendienst

Onze verkoopadviseurs stoppen tot nader order met het bezoeken van klanten en werken vanuit huis. Bij vragen kan je telefonisch contact opnemen met je adviseur.

Chauffeurs

Vooralsnog verwachten we geen problemen met het uitleveren van je bestelling. Echter kunnen wij niet garanderen dat je bestelling op het gebruikelijke tijdstip geleverd wordt.

Wel zullen onze chauffeurs contact met andere mensen zoveel mogelijk vermijden. Onze chauffeurs zullen latex handschoenen dragen en per levering afstemmen met de klant over eventuele risico’s.

Binnendienst

De bezetting op onze afdeling binnendienst is terug geschaald om risico te beperken. Hierdoor kan het gebeuren dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn en je langer dan gewend moet wachten voordat wij je te woord kunnen staan.

Wij willen je verzoeken om zoveel mogelijk digitaal je bestelling te doen, zodat onze binnendienstmedewerkers telefonisch beschikbaar zijn voor vragen rondom onze maatregelen of maatregelen vanuit jou als klant.

We acteren zo snel als mogelijk op alle richtlijnen van het RIVM en stellen alles in werk om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.

Wij zullen je wekelijks voorzien van een update en mocht er aanleiding voor zijn, dan zullen wij dit vaker doen.

Wij hopen op je begrip in deze ontstane situatie en hopen dat de gevolgen in Nederland voor jouw en ons bedrijf beperkt zullen blijven.

Voor vragen kan je contact opnemen met je verkoopadviseur of onze verkoop binnendienst via 055 521 21 04 of info@dijkgraafreinders.nl.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Dijkgraaf Reinders

logo

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.