Home > Blog > AGF van Dijkgraaf Reinders: zoals je het nergens anders tegenkomt!
AGF

AGF van Dijkgraaf Reinders: zoals je het nergens anders tegenkomt!

Delen

Natuurlijk proberen we onze klanten op alle vlakken het beste te bieden. Maar onze AGF-afdeling verdient het toch wel om extra belicht te worden. Al zeggen we het zelf. 

Bij Dijkgraaf Reinders zijn de service naar onze klanten toe en de kwaliteit van de producten altijd de belangrijkste drijfveren. Met name bij de versproducten aardappelen, groente en fruit zie je deze toewijding terugkomen. 

agf-dijkgraaf-reinders-vers-van-het-land-1 

Alleen topkwaliteit

Onze AGF-producten zijn vers. En dat betekent wat bij ons. Zo worden wij dagelijks door onze leveranciers bezocht, zodat wij steeds kunnen garanderen dat alleen het beste vers bij jou terechtkomt. Jouw gasten treffen dus altijd alleen het beste van de boer aan op hun bord. 

snijderij-dijkgraaf-reinders-agf-vers-1

Gesneden en gewassen

Wat de kweker met passie heeft geproduceerd, brengen wij met zorg naar jou toe. En wel zo dat je het meteen kunt gebruiken of verwerken. Dus alle ingrediënten van jouw salades en mixen leveren we aan in de juiste samenstelling. Ook snijden we alles zodat het meteen bereid kan worden of opgemaakt kan worden op het bord. Het proces van snijden, wassen, mixen en verpakken vindt plaats in onze eigen snijkeuken. Hier verwerken we de verse ingrediënten die binnen komen meteen in de verschillende mixen. Ben je benieuwd naar de reis die onze AGF-producten maken voordat ze bij jou in de zaak belanden? Bekijk dan onze AGF-film. 

 

dijkgraaf-reinders-agf-film-van-land-tot-keuken

 

Bestel een gratis proefmix

Nog geen klant bij Dijkgraaf Reinders, maar wel nieuwsgierig naar onze AGF-producten? Omdat we iedereen met onze topproducten kennis willen laten maken, kun je op onze website een proefmix bestellen!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.