Home > Blog > Heerlijke winterse kost voor afhalen en bezorgen
Inspiratie,

Heerlijke winterse kost voor afhalen en bezorgen

Delen

Het afhaal- en bezorgmenu kan goed uitgebreid worden met heerlijke winterse kost zoals stamppot en erwtensoep. Wellicht meer geschikt voor een doordeweekse dag, maar juist in deze tijd is er ook behoefte aan Hollandse pot. De typische Hollandse gerechten vragen om enige bereiding dus heel fijn als ook dat besteld kan worden.

Stamppot

Maak heerlijke soorten stamppot om te laten bezorgen en afhalen. Mensen vinden het nogal een gedoe om stamppot te maken dus het is slim om daarop in te spelen. Het makkelijkste is om te gaan voor de klassieke recepten zoals stamppot boerenkool, hutspot en zuurkool. Het is natuurlijk een beetje proberen, maar daarna kun je zelf de benodigde hoeveelheid goed inschatten. Een goede rookworst kan bij een stamppot ook niet ontbreken. Wees daarnaast vooral creatief met wat je serveert.

Erwtensoep

Lang niet iedereen kan een goede erwtensoep maken die én goed van smaak is én lekker smeuïg. Oudhollandse erwtensoep wordt niet kant en klaar verkocht dus ook deze winterse kost is een goede aanvulling op jouw menu. Voeg lekkere rookworst toe en serveer wat lekkers voor erbij. Denk bijvoorbeeld aan fries roggebrood met katenspek of ontbijtspek. We gaan weer koude en regenachtige dagen tegemoet dus dan komt jouw stamppot en erwtensoep vanzelf goed in trek.

AGF afdeling

Wat de kweker met passie heeft geproduceerd, brengen wij met zorg naar jou toe. En wel zo dat je het meteen kunt gebruiken of verwerken. Dus alle ingrediënten van stamppot en erwtensoep leveren we aan in de juiste samenstelling. Ook snijden we alles zodat het meteen bereid kan worden. Het proces van snijden, wassen, mixen en verpakken vindt plaats in onze eigen snijkeuken. Hier verwerken we de verse ingrediënten die binnen komen meteen in de juiste samenstelling.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.