Home > Blog > Inspiratie: Ambachtelijke croquetten en bitterballen van Oma Bobs voor horeca
Inspiratie

Inspiratie: Ambachtelijke croquetten en bitterballen van Oma Bobs voor horeca

Delen

Volgens het beproefde recept van grootmoeder

Kies je voor kwaliteit of confectie? Met de ambachtelijke croquetten, bitterballen en andere snacks vanOma Bobs schotel je je gasten geen smaakversterkers en andere kunstgrepen voor. Alleen échte, pure ingrediënten vinden hun weg naar de traditionele, rijkgevulde lekkernijen van de vrouw die weet wat goed eten is. 

 

Verrassingen in een krokant jasje

Iedereen kan de huis-tuin-en-keukenkroket op zijn kaart zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat je gasten bij je terug blijven komen? Door ze iets te bieden wat ze ergens anders niet krijgen. De bereidingswijze van de croquetten en bitterballen van Oma Bobs is in essentie nog gelijk aan die in de gezellige keuken van al die jaren geleden waar ze haar snacks zelf maakte. Dat neemt niet weg dat de smaken een stuk exotischer zijn geworden. Wat dacht je van een goedgevulde pekingeendbitterbal of een minicroquette met heerlijke zwarte truffel? Ook vegetariërs en veganisten hoeven niet op een houtje te bijten, want de vleesvrije draadjesbitterballen en de minicroquetten met bospaddestoelen doen iedereen watertanden. En voor elke creatie geldt nog steeds: de smaak is het allerbelangrijkste. 

Oma bobs bitterballen in de keuken De originele keuken van Oma Bobs. Bron: eigendom van Stadsarchief Amsterdam

Oma Bobs werkt exclusief voor jou

Oma Bobs werkt zo veel mogelijk met verse producten en heeft ware chef-koks in haar keuken staan. Door met zorg samengestelde kruidenbuiltjes zorgen ze voor de authentieke smaakbeleving. De koks roeren de ragout nog met de hand en houden constant de kwaliteit in de gaten. Omdat de producten van Oma Bobs niet voor particulieren verkrijgbaar zijn, heb jij een mogelijkheid om je gasten een uniek en exclusief product aan te bieden. Zo weet je zeker dat ze de volgende keer terugkomen!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.