Home > Blog > Authentieke Italiaanse gevulde pasta met een geweldige smaak
Inspiratie,

Authentieke Italiaanse gevulde pasta met een geweldige smaak

Delen

Zini is een echt Italiaans familiebedrijf uit Milaan. Ze maken de pasta zoals het hoort met natuurlijke ingrediënten als durumtarwegries en verse scharreleieren.

Liefde voor mooie kwaliteitspasta

Het begon allemaal in 1956 toen Euride Zini - geboren en getogen in de regio Emilia Romagna - een kleine pastafabriek stichtte in het hart van Milaan. Die fabriek is nog steeds naar haar vernoemd. Ze maakte er authentieke verse pasta die onmiddellijk gegeten diende te worden of direct ingevroren.
Vandaag de dag werkt producent Zini nog steeds op dezelfde traditionele manier. De originele recepten worden gerespecteerd en het vermijden van kunstmatige ingrediënten als kleurstoffen en additieven is een must. Er is slechts één conserveringsmiddel: (vries)kou! In de gloednieuwe fabriek in Milaan worden de versgemaakte pasta's en sauzen na het koken extreem snel ingevroren om hun smaak te behouden. En die is geweldig!

25004 Cannelloni ricotta e spinaci

Dit is waarom je voor Zini kiest

De pasta van Zini is authentiek en lekker. Er worden geen consessies gedaan aan de kwaliteit van zowel
ingrediënten als productiewijze. Ook is deze pasta 'puur natuur'. Geen e-nummers of conserveringsmiddelen! Er wordt niet begast of gepasteuriseerd. Een Italiaan zegt namelijk: ‘pasta moet je óf koken en opeten, óf koken, direct invriezen en later opeten. 

Rendement

Wil jij ook meer gemak in de keuken, en kom je handen te kort? De pasta van Zini helpt je een handje! Doordat Zini haar pasta voorkookt, kan de kok het product in 2 minuten bereiden. Zowel de pasta als de saus is los ingevroren en dus makkelijk vanuit de vriezer te portioneren. Het volledige assortiment is van een constante hoge kwaliteit. De snelle en makkelijke bereidingswijze is een belangrijk pluspunt.

Zowel als voorgerecht, hoofdmaaltijd, lunch of los component zijn de pasta en sauzen goed renderende producten voor de horecaondernemer.

Wil je een gratis kookdemo bij jou op locatie? Dat kan! Stuur een mail naar marketing@dijkgraafreinders.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, 

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.