Home > Blog > Avondje tapas met wildgerechten
Inspiratie,

Avondje tapas met wildgerechten

Delen

Wild is voor iedereen toegankelijk

We zitten momenteel volop in het wildseizoen. Een prachtige tijd voor de poelier waarin hij zijn hart kan ophalen. Wild heeft namelijk erg veel goeds in zich. Denk bijvoorbeeld aan de unieke smaak van hert, wildzwijn, patrijs en eend. Daarnaast heeft wild zelfstandig in de vrije natuur geleefd en zelf zijn voedsel bij elkaar gescharreld. Het meeste van ons wild is afkomstig van de Veluwe: mooi vlees, goed bestorven en smaakvol. Daarnaast bieden we ook wild uit landen als Oostenrijk en Italië. Nadat jij je voorkeuren hebt uitgesproken bekijken we samen welke producten het beste bij je passen.

Onze specialisten van W&G zijn dagelijks bezig met het bereiden van wild. De normen en waarden die bij hen hoog in het vaandel staan, delen we graag met je. Eerlijk vlees met een goede bereiding staat centraal. Het bereiken van het optimale resultaat begint al bij de selectie. 

W&G vindt dat wild voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Dit is mogelijk omdat ze een grote verscheidenheid aan wildproducten hebben, het assortiment is erg breed. Denk aan heerlijke zachte fazantenborst, paté, wildstoofgerechten, gerookte wildham of heerlijke malse wildbiefstukjes. Dit soort gerechten kunnen een goede plaats krijgen op je menukaart. Het spreekt aan, is toegankelijk voor een breed publiek en het zijn echt gerechten van nu. Tegenwoordig zijn tapas ook erg gewild onder de bevolking van Nederland. Een avond tapas eten met wildgerechten is zeker mogelijk, denk aan een plank met wildworst, Veluwse zwijnsham en koudgerookte eendenborst.

Bestel nu onze 10 wildtoppers!

  1.  Hertenbiefstuk
  2.  Wildzwijnsmedaillon
  3.  Fazantenhaanfilet
  4.  Pulled wildzwijn
  5.  Veluwse wildschotel
  6.  Wilde eendenfilet
  7.  Wildpaté met bospaddenstoelen
  8.  Wildpoulet
  9.  Veluwse wildburger
  10.  Hazenpeperkroket

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.