Home > Blog > Bezorg een box vol lekkernijen
Inspiratie

Bezorg een box vol lekkernijen

Delen

Er wordt heel wat besteld door consumenten. Omdat een bezoekje aan een favoriet restaurant of terras nu even niet kan, haalt de consument de beleving van een terrasje pakken of een avondje dineren in een restaurant graag in huis. Vooral voor speciale gelegenheden wordt er voor iets extra’s gekozen. Boxen vol lekkernijen die passen bij verschillende gelegenheden zijn ideaal voor de consument en voor jou als ondernemer.

 Gemak

Door verschillende soorten boxen aan te bieden houd je goed overzicht. Je kunt namelijk zelf de keuze maken welke boxen je gaat verkopen. Vooraf maak je per box een lijst met producten. Krijg je een bestelling voor een box? Pak de lijst erbij en vul de box met de producten die op de lijst staan. Ook voor je gasten is het heel gemakkelijk. Ze kiezen een box die past bij de gelegenheid en de wensen die ze hebben. Ze weten precies wat ze kunnen verwachten en alles is handig verpakt in één doos.

Variatie

Er komen aanstaande weken nog verschillende feestdagen aan zoals Vaderdag, Hemelvaartsdag en het pinksterweekend. Daarnaast zijn er verjaardagen, bruiloften en examenfeestjes die helaas in kleine samenstellingen worden gevierd. Als ondernemer kun je voor iedere gelegenheid een gevulde box maken. Dit kan voor het ontbijt, de lunch, het diner, een BBQ, een lekkere picknick of een lekker avondje borrelen zijn. Ook kun je onderscheid maken tussen volwassenen en kinderen. Voeg een persoonlijke verrassing toe in de box, dat maakt jouw box uniek en verrassingen worden altijd gewaardeerd. Er is genoeg te bedenken om jouw gasten blij te maken.

Welke producten moet ik kiezen

De boxen samenstellen hoef je gelukkig maar één keer te doen. Het is wel van belang dat je slim je producten selecteert voor de boxen. Wij helpen je graag met goede keuzes maken die passen bij de wensen van de huidige consument. Ook willen je graag op weg helpen met de boxen presenteren op social media. Zo zorg je ervoor dat ze onder de aandacht komen van je doelgroep. Wij hebben hiervoor veel ideeën die we uiteraard graag met je willen delen! Neem contact met ons op via marketing@dijkgraafreinders.nl

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.