Home > Blog > Bezorg heerlijke producten van Aviko
Inspiratie,

Bezorg heerlijke producten van Aviko

Delen

De wereld verandert en maaltijdbezorging is momenteel ’s werelds snelst groeiende foodservicekanaal. Bezorging sluit goed aan bij ontwikkelingen in de huidige levensstijl en de ontwikkelingen rondom corona vragen om mogelijkheden voor maaltijdbezorging. Consumenten blijven op zoek naar variatie om in de maaltijdbehoefte te voorzien. Bij Aviko maken ze al zo’n 60 jaar aardappelproducten en zijn ze constant bezig met innovatie. Haal meer uit je maaltijdbezorging met de producten van Aviko.

Aviko en bezorging

Het doel van Aviko is om blije gezichten aan tafel en bij de klanten thuis te creëren. Daarom zijn ze dagelijks bezig met producten en verpakkingen, nieuwe product concepten, kennis, inspiratie, co-creatie en tips & tricks. Met deze fullservice aanpak is Aviko er om jouw maaltijdbezorging te laten groeien. Aviko geeft je de volgende tips voor bezorging van frites:

  • Gecoate frites zijn het meest geschikt
  • Kies gecoate frites met een dikke snijmaat als temperatuur het belangrijkst is
  • Kies gecoate frites met een dunne snijmaat als krokantheid het belangrijkst is
  • Bereid de frites altijd als laatste
  • Voeg geen zout toe, maar geef het apart erbij
  • Verpak sauzen en toppings apart
  • Doe geen servetten in de fritesverpakking
  • Maak gaten in je verpakking

Aviko Super Crunch

Frites zijn nog lekkerder als ze lekker warm en krokant zijn. Door de speciale coating van blijft de Aviko SuperCrunch langer warm en krokant, zoals je ze wilt hebben. Ze hebben daarnaast ook nog eens een uitstekende smaak. Maak de keuze uit vijf verschillende soorten Aviko SuperCrunch (diepgevroren): 7 mm, 9,5 mm, 9,5 mm met schil, 15 mm en Steakhouse. Of kies voor de verse variant: SuperCrunch Fresh. De Aviko SuperCrunch frites komen het beste uit de test als het gaat om smaak en knapperigheid.

Aviko's Wedges

Hoe vaker mensen eten gaan bestellen, hoe meer ze op zoek gaan naar variatie. Met de wedges van Aviko sluit je volledig aan bij de wensen van de klant die op zoek is naar variatie. Ze hebben een pure aardappelsmaak en een huisgemaakte uitstraling. Er zijn drie heerlijke soorten wedges om uit te kiezen: Garlic & Herbs, Spicy Jacket Wedges en Jacket Wedges.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.