Home > Blog > Borrelen met de Heeren van Loosdrecht
Inspiratie,

Borrelen met de Heeren van Loosdrecht

Delen

Met de producten van de Heeren van Loosdrecht is het alleen maar genieten. De ouderwetse bereiding en de pure ingrediënten zorgen samen voor topkwaliteit. Veel hapjes zijn ook geschikt voor vegetariërs én veganisten. Bij de producten kunnen prachtige tafelbordjes worden geleverd waarmee je de producten in de spotlight kan zetten. Maak in dit blog kennis met het assortiment.

DE HEEREN 1830 CROQUETTEN

De CROQUETTEN zijn bereid met 22% puur **scharrelvlees van het Gelders rund, ouderwets getrokken bouillon, ze bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn omhuld met een robuuste knapperige korst.

DE HEERTJES

De HEERTJES maken van het borrelmoment een smaakvolle happening. Onze ‘bitterbal’ in de vorm van goudbruine mini-croquetjes zijn van de topkwaliteit als de HEEREN, maar dan in een ‘slim fit’ jasje.

DE GROENTEMANNEKES

Voor de liefhebbers van een vegetarisch borrelhapje: de GROENTEMANNEKES. Zuivere groentebouillon en rijk gevuld met veel verse groenten. Ook leverbaar als GROENTECROQUETTE van 90 gram.

DE GARNAALTJES

De GARNAALTJES zijn gevuld met een zijdezachte salpicon met 23% mooie Hollandse
garnaaltjes en een verrassend groentje. Ook leverbaar als GARNALENCROQUETTE van 60 gram.

DE MADAMMEKES

Deze gezellige MADAMMEKES zijn gevuld met een salpicon van echte bouillon, pittig
belegen boerenkaas, groene kruiden, oude Goudse en blokjes gerookte beenham. Je zult versteld staan van de positieve reacties!

DE JAVAANTJES

Met de JAVAANTJES geeft u de borrelkaart een oosters tintje. Geurige bouillon met zacht
gegaarde scharrelkip, geroosterde pinda’s, een ‘mild pittig’ pepertje, stukjes ui, specerijen en fijn gesneden verse koriander.

DE WATERLANDERS

Rivierkreeftjes leven op het land én in het water, vandaar de WATERLANDERS.
De romige salpicon bereid met een fond getrokken van de karkassen, mooi rosé vlees, stukjes venkel en verse kruiden.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.