Home > Blog > Boxen vol lekkernijen
Inspiratie

Boxen vol lekkernijen

Delen

De horeca wordt gelukkig goed gesteund door consumenten. Het afhalen en laten bezorgen is nu de manier om te genieten van de favoriete restaurants. Voor speciale gelegenheden kiezen gasten graag voor iets extra’s. Valentijnsdag is geweest en diverse andere feestdagen volgen. Hoogste tijd om je voor te bereiden op deze dagen. Wij geven de volgende tip: maak boxen vol lekkernijen die passen bij verschillende gelegenheden en de feestdagen.

Gemak

Door verschillende soorten boxen aan te bieden houd je goed overzicht. Je maakt namelijk zelf de keuze maken welke boxen je gaat verkopen. Vooraf maak je per box een lijst met producten. Krijg je een bestelling voor een box? Pak de lijst erbij en vul de box met de producten die op de lijst staan. Ook voor je gasten is het heel gemakkelijk. Ze kiezen een box die past bij de gelegenheid en de wensen die ze hebben. Ze weten precies wat ze kunnen verwachten en alles is handig verpakt in één box.

Variatie 

Zorg voor lekker veel variatie zodat gasten bij iedere gelegenheid net weer even een andere box kunnen kiezen. Denk ook alvast aan de paasdagen zodat je goed voorbereid bent. Daarnaast kan de box dienen als ontbijt, lunch, diner, high tea of een lekker avondje borrelen. Vergeet natuurlijk ook de kinderen niet! Tot slot is het altijd leuk om een verrassing toe te voegen. Er is genoeg te bedenken waarmee je gasten blij kan maken.

Inhoud

De boxen samenstellen hoef je gelukkig maar één keer te doen. Het is wel van belang dat je slim je producten selecteert voor de boxen. Wij helpen je graag met keuzes maken die passen bij de wensen van de huidige consument. Ook willen je graag op weg helpen met de boxen presenteren op social media. Zo zorg je ervoor dat ze onder de aandacht komen van je doelgroep. Neem contact met ons op via receptvoorgroei@dijkgraafreinders.nl

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.