Home > Blog > Creatief met luchtige yoghurt!
Inspiratie

Creatief met luchtige yoghurt!

Delen

We leven momenteel in een bijzondere tijd en hebben veel vrije tijd die we nu thuis gaan invullen. Dat maakt veel mensen creatief en de consument maakt zo nu en dan graag gebruik van de bezorg- en afhaalservice. Veel mensen gaan namelijk op zoek naar wat er wel mogelijk is en dan blijkt dat we in staat zijn om leuke concepten neer te zetten. In dit blog hopen we jou enthousiast te maken met de luchtige yoghurt van Grensland Zuivel.

Aangenaam

Bij Grensland Zuivel kun je terecht voor een breed assortiment aan zuivelproducten. Ze gebruiken melk van uitzonderlijke kwaliteit en werken samen met professionele partijen. Dat resulteert in topproducten die je graag wilt consumeren en serveren. Met de expertise van Grensland Zuivel kun je de lekkerste producten aan je gasten aanbieden. Met de slagroom, kookroom, yoghurt en kwark van Grenslans Zuivel kan de bakkerij, foodservice en industrie worden voorzien.

Kies voor Slagyoghurt

Met de producten van Grensland Zuivel maak je de lekkerste ontbijtgerechten, gebakjes en desserts. Je kunt zoal gebruik maken van Slagyoghurt, dat maak je in een handomdraai: het innovatieve zuivelproduct Slagyoghurt kun je namelijk opkloppen zoals je slagroom opklopt, naturel of in combinatie met fruitpuree. Doe dit ongeveer zo’n 8 minuten en je hebt een overheerlijke, luchtige vulling. Decoreer met vers fruit, gebruik het in bavaroises of maak de mooiste gebakjes. Bij Grensland Zuivel kan een eenvoudig en gemakkelijk pakket voor luchtige yoghurt besteld worden.

Yoghurt to-go!

Juist nu is het van belang dat je producten aanbiedt die tegen een stootje kunnen omdat ze vervoerd moeten worden naar de consument thuis. Ook moet je lekker creatief zijn, want je gast wordt graag positief verrast en wilt wel eens iets anders. De Slagyoghurt is een ideaal product to-go omdat je deze ook als luchtige yoghurt in een bekert kunt serveren. Maak eerst een bodem van koekkruimels, gebruik lekkere toppings of granola en decoreer met vers fruit. Maak ontbijtboxen en vul deze met onder andere een beker yoghurt to-go. Ook kun je de bekers yoghurt als dessert aanbieden.

Tip! Ga voor meer informatie, sfeerbeelden en een instructiefilmpje naar de website van Grensland Zuivel.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.