Home > Blog > W&G Brinkhorst: dé partner voor al je wild en gevogelte
Inspiratie,

W&G Brinkhorst: dé partner voor al je wild en gevogelte

Delen

Grote veranderingen in de markt hebben geleid tot verbreding van ons assortiment met steeds meer vlees, wild en gevogelte. Mooie producten vinden zo hun weg naar foodprofessionals zoals jij.

W&G Brinkhorst

Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. En dat hebben ze niet van een vreemde. Hun vader begon het familiebedrijf in 1954. Inspirerend vakmanschap, daar gaan ze voor! W&G Brinkhorst voorziet al 60 jaar in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement. Kortom, maatwerk voor de professionele keuken.

Historie

Vader Brinkhorst begon als kleine poelier op de Veluwe. Vers seizoenswild was zijn handelsmerk, net als persoonlijk contact en plezierig zakendoen. Inmiddels is het bedrijf dé specialist op het gebied van gevogelte, wild en afgeleide producten als exclusieve wildhammen en patés. De producten van topkwaliteit, het persoonlijk contact en het plezierige zakendoen zijn altijd gebleven. het zit immers in de genen!

LG_20180621_036

Innovatief

De broers Wilco en Victor staan zelf ook graag in de keuken om nieuwe producten, smaken en bereidingstechnieken te ontwikkelen. Zij willen de klanten steeds verrassen en iets bijzonders bieden. Daarin slagen ze doordat ze zelf zo gecharmeerd zijn van koken, wildproducten en heerlijk eten.

Voor het ene type chef ontwikkelen ze een assortiment waarmee hij of zij zelf kan experimenteren in de keuken en zo het eigen ambacht kan uitleven. Een andere groep heeft juist behoefte aan sous-vide, goed en compleet als basis voor de keuken. De gedachte blijft altijd hetzelfde: kwaliteit vanuit vakmanschap.

Of je nu graag werkt met de sous-vide-producten of juist rauwe producten als basis neemt voor je culinaire creativiteit: W&G biedt je altijd de beste basis. Wij hebben een mooi basis assortiment opgesteld dat te zien is op ons bestelplatform inONE. Deze fraaie toevoeging op ons versassortiment is vanaf heden te bestellen!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.