Home > Blog > Deze frites blijven warm en krokant
Inspiratie,

Deze frites blijven warm en krokant

Delen

Momenteel is de horeca volop bezig met bezorgen en afhalen. Zo kan de horeca haar gasten toch nog voorzien van heerlijke gerechten. Vaak worden frites geserveerd bij diverse gerechten en dat zorgt in deze tijd voor een uitdaging. Want hoe zorg je voor kwalitatieve frites, zoals men gewend is, bij het bezorgen en afhalen? Het is uiteraard superbelangrijk dat de frites goed zijn.

Bezorggebied

Als horecaondernemer bepaal je in welke straal jij bezorgservice verleent. Onder andere de kwaliteit van de frites bepaalt welk bezorggebied bediend kan worden. Deze beslissing wordt gemaakt met het oog op het waarborgen van de kwaliteit en een glimlach van je gasten.

SureCrisp

Frites met een onzichtbare coating zijn de perfecte oplossing. De coating bestaat uit een extra laagje zetmeel en zorgt voor frites die langer warm en krokant blijven. Daardoor ervaart je gast een ‘vers-uit-de-frituur’ beleving zoals je graag wilt. Stap ook over naar de zogeheten SureCrisp en breid je bezorggebied uit want met deze krokante frites kun je bezorgen zonder zorgen.

Crispers

Ook de crispers van McCain zijn ideaal als aardappelspecialiteit. Ze geven een nieuwe dimensie aan het huidige aanbod van aardappelspecialiteiten. Zo stralen ze kwaliteit uit en hebben ze een unieke V-vorm. Daarnaast geeft de schil een stukje extra karakter. Ook deze Crispers hebben een onzichtbare coating waardoor ze langer warm en krokant blijven. Serveer ze bij lunchgerechten, dinergerechten of wellicht bij een borrelplank die je laat afhalen of bezorgen.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.