Home > Blog > Donut TO GO
Inspiratie,

Donut TO GO

Delen

Met de donuts van donut worry be happy steek je puur geluk in je zaak. Maak je klanten blij met de verse smaak van de lekkerste donuts. De legendarische textuur en spetterende kleuren maken het feestje compleet. Heerlijk om toe te voegen op je bestelsite zodat gasten thuis kunnen genieten van deze lekkernij.

Topkwaliteit

De donuts worden met passie, liefde en toewijding gemaakt. Vervolgens worden ze direct ingevroren zodat ze altijd vers kunnen worden geconsumeerd. Het aanbod is het hele jaar door groot en gevarieerd. De seizoensspecials passen perfect bij het sfeertje van de lente, zomer, herfst of winter. Ook zijn er donuts met toppings van echte Belgische chocolade, vullingen met fruitsmaak en nog zo veel meer! De donuts springen er allemaal uit door de luchtigheid, bite en goudgele glans.

Duurzaam

Het geheim van de donuts zit in het fantastisch lekkere deeg: minder vet en lekker licht. Voor de bereiding wordt gebruik gemaakt van palmolie met RSPO-keurmerk. Bovendien zijn de cacao en chocolade in alle recepten UTZ-gecertificeerd. Zodoende bevatten de donuts de juiste ingrediënten voor een lichte en minder vette textuur.

Spotlight

Met de opvallende kleuren en het mooie marketingmateriaal zullen de donuts zeker opvallen. Het vrolijke assortiment is uniek en toonaangevend. De heerlijke donuts zijn goed geschikt voor de bezorg- en afhaalservice. Lekker als dessert of als tussendoortje voor een later tijdstip. Veel kinderen zijn dol op donuts dus ideaal voor de bijverkoop. Voor de verpakking zijn praktische oplossingen zoals stapelverpakking en minipacks, alles in de prachtige stijl van donut worry be happy.

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.