Home > Blog > Een nieuw wildseizoen
Inspiratie,

Een nieuw wildseizoen

Delen

Het wildseizoen is voor de poelier de mooiste periode van het jaar. Het officiële jachtseizoen start op 15 oktober, maar ook nu is er al volop hert, wildzwijn, duif, patrijs en eend aanwezig. Wild heeft erg veel goeds in zich: het heeft vrij in de natuur geleefd en zelf het eten bij elkaar gescharreld. De smaak is bovendien uniek. Elk soort wild heeft een eigen speciale smaak en manier van bereiden. Poelier Brinkhorst helpt je graag bij het samenstellen van een goede wildkaart.

Assortiment

Bij poelier Brinkhorst zijn ze er trots op te werken met deze mooie producten. Het aantal soorten wild is misschien minder geworden, maar het aantal verschillende wildproducten is juist uitgebreid. Het assortiment wild en wildproducten was nog nooit zo breed als nu. De producten voor wildgerechten zijn vernieuwd, minder zwaar, en hebben vooral pure smaken. Het zijn echt producten voor wildgerechten van nu!

Selectie

Poelier Brinkhorst wil eerlijk vlees, verse producten, goede bereidingen en heerlijke smaken. Hun specialisten zijn hier dagelijks mee bezig. Een goede selectie en bewerking van het wild is belangrijk voor het beste resultaat. De laatste jaren zijn mooie gerechten ontwikkeld, zoals smakelijke wildpaté, wildhammen, pulled wildzwijn en zelfs een wildbitterbal. Bij Brinkhorst hebben ze als doel het wild toegankelijker te maken voor iedereen. Dit zie je terug in het assortiment, dat iedereen lekker vindt. Heerlijk zachte fazantenborst, paté, wildstoofgerechten, gerookte wildham of malse hertenbiefstukjes.

Veluwe

Een deel van het wild van Brinkhorst is afkomstig van de Veluwe. Dit is heel erg mooi vlees en zeer smaakvol. Van het verse wild is de Hollandse haas één van hun specialiteiten. Het is een puur product. De achterbouten van de Hollandse haas zijn zeer bijzonder. Met name de goede selectie van de haas en het op smaak laten komen van de Hollandse haas is belangrijk. De wildstand is momenteel goed en er is voldoende aanvoer. Wil je advies voor de wildkaart of wil je iets proeven? Laat het ons weten, want de specialisten van Brinkhorst staan graag voor jou klaar.

Veel succes en namens poelier Brinkhorst een goed wildseizoen toegewenst!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.