Home > Blog > Geef je gasten een onvergetelijke ervaring met Duni
Inspiratie

Geef je gasten een onvergetelijke ervaring met Duni

Delen

Duni: sfeer en passende aankleding van je decor

De bladeren vallen van de bomen en de parapluutjes kunnen opgeklapt worden, we zitten weer midden in de herfst. Het wordt weer snel donker, waardoor we langer binnen in de warmte zitten. Ook december en dus de feestdagen staan voor de deur. De laatste maand van het jaar staat in het teken van culinair genieten en een hoop gezelligheid. Goede, smakelijke, kwalitatieve en met zorg bereide gerechten kunnen dan uiteraard niet ontbreken. Daarnaast is het ontzettend belangrijk om je gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven. Denk aan het creëren van sfeer en aan passende aankleding voor je decor. Je kunt spelen met ieder seizoen en iedere gelegenheid en zo een origineel geheel creëren. Duni helpt je graag een handje. 

Duni noemt zichzelf een 'goodfoodmood'-bedrijf. Met hun tafelconcepten en verpakkingen zorgen ze er dus voor dat jouw gasten met een prettig gevoel eten of borrelen. Wat kleuren en dessins betreft kun je je helemaal uitleven, de producten zijn uitstekend geschikt voor mix & match. Bovendien zijn de materialen goed te gebruiken om praktisch mee te werken, dus je doet je medewerkers er een plezier mee. En het geheel gebeurt op een duurzame manier, want Duni is in het bezit van het Ecoecho-certificaat. Dat laat zien dat de impact op het milieu minimaal is. Zo hebben ze bijvoorbeeld composteerbare servetten.

Verlichting en servetten

Zet je eigen onderneming letterlijk en figuurlijk in de spotlight door creatief om te gaan met verlichting. Lichtjes geven een feestelijke en gezellige sfeer. Denk bijvoorbeeld aan het introduceren van ledlampen. Ze zijn modern, gemakkelijk in gebruik, kostenbesparend en bovendien goed voor het milieu. Ledlampen kunnen van een afstand bediend worden, zodat gemakkelijk de juiste toon zet. Naast verlichting kun je met kleine elementen grote verschillen maken. Een chic, zacht en feestelijk servet in bijvoorbeeld de vorm van een ster kan je gasten in de feeststemming brengen. Zo heb jij meteen de warme sfeer te pakken waar je naar op zoek bent. 

Zeg ja tegen Duni

Met Duni is iedereen tevreden. Je kunt als ondernemer je zaak aangenaam en gezellig inrichten waardoor je gasten met een positief gevoel. Ze hebben namelijk gezellig getafeld in een duurzame, feestelijke, warme en huiselijke sfeer. En wil je ook nog een prachtig gevouwen servet hebben liggen aan de mooie gedekte tafel? Bekijk de nieuwe servettenvouwfilms - die Dunilin servetten laten zien, die prachtig vouwen vanwege hun stevigheid - om te zien welke het beste bij je past.

 

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.