Home > Blog > Vergroot je bekendheid met gepersonaliseerde bestekzakjes
Inspiratie

Vergroot je bekendheid met gepersonaliseerde bestekzakjes

Delen

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om jouw naamsbekendheid te vergroten? Wil je tijd besparen op het dekken van de tafels? Met gepersonaliseerde bestekzakjes is één plus één twee!

Eén ding is zeker: het oog van je gasten valt sowieso een paar keer per avond op het bestek en hun servet. Daar ligt dus een mooie kans! Met een gepersonaliseerd bestekzakje, ook wel pochetto genoemd, krijg je jouw stijl, boodschap of actie letterlijk bij je gasten op tafel. 

 

Eindeloze mogelijkheden

De pochetto biedt een extra uithangbord en reclamemogelijkheid voor je zaak. Zo kun je je gasten attent maken op je social media-kanalen of je website. Ook speciale acties die ervoor zorgen dat klanten terug blijven komen, breng je op een relevante manier onder de aandacht via het bestekzakje op maat. En wat dacht je van prijsvragen of andere winacties? Hiermee biedt je je gasten een sympathiek extraatje én verkrijg je hun e-mailadres, waardoor je ze op de hoogte kunt houden van de nieuwtjes en ontwikkelingen in je zaak en versterk je dus de band met je clientèle.  Ben je ook beschikbaar voor catering? Komt er een evenement aan? Kunnen gasten ook blijven slapen? Het is aan jou hoe je de pochetto inzet.

 bestekzakje gepersonaliseerd

Interactie met je gast

Door je bestekzakje te personaliseren, creëer je een dialoog met je gast. Maak er een coupon van voor een gratis kop koffie, print er een doolhof op voor de kinderen of vertel leuke weetjes over de geschiedenis van je zaak of de omgeving. Maar denk ook aan de mogelijkheid om je gasten naar hun mening te vragen. Was de bediening goed? Hoe smaakte het eten? Wat vinden ze van het interieur? Dit alles natuurlijk in ruil voor korting of een kans om iets te winnen. Je gast gaat met een prettig gevoel naar huis, jij hebt waardevolle informatie én de gegevens van je gasten om een langdurige relatie mee op te bouwen. En dat allemaal door jouw eigen persoonlijke bestekzakjes! Bestel ze nu bij ons. 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.