Koopmans Professioneel maakt zelf bakken weer aantrekkelijk voor de horeca! Kies voor hard wenerdeeg van 100% roomboter en een vleugje kaneel.
Bakken in de horeca
Heb jij als professional beperkte tijd in de keuken maar wil je wel huisgemaakte appeltaart op de kaart? Wij denken graag mee in oplossingen en willen je daarom kennis laten maken met het appeltaartconcept van Koopmans Professioneel. Met het gemak van hun harde wenerdeeg en de kant-en-klare appelblokjes van onze AGF-afdeling staat de appeltaart binnen 5 minuten in de oven!
Producteigenschappen Harde Wenerdeeg:
- 100% roomboter met een vleugje kaneel
- Breed toepasbaar binnen patisserie & desserts
- Makkelijk verwerkbaar
- Op de juiste dikte uitgerold
- Precies genoeg voor 1 bakvorm of ½ gastronorm
- Plakken gescheiden door tussenvellen
Bereidingswijze
Het deeg op een snijplank licht laten ontdooien en op de gewenste maat snijden. Vet materialen zoals een bakvorm in met bakspray. Bestrijk het deeg altijd met ei of een combinatie van melk en ei voor een aantrekkelijk, gelijkmatig en glanzend eindresultaat.
Tip! Voor een extra krokante bodem bak je het harde wenerdeeg 20 minuten voor voordat je de appels toevoegt.
Overtuigd om huisgemaakte appeltaart op de kaart te zetten? Klik hier voor het recept van klassieke appeltaart op plaat en geef je menukaart een boost!! Wil je je kostprijs berekenen? Klik hier en vul je gegevens in om te kijken wat je rendement is van huisgemaakte appeltaart.
Vond je dit artikel interessant?
Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.