Home > Blog > Het recept voor groei van Catering Culinair in Nunspeet
Inspiratie,

Het recept voor groei van Catering Culinair in Nunspeet

Delen

Het recept voor groei van Catering Culinair in Nunspeet

In de bedrijfscatering is het, net als op andere plekken in de horeca, stevig aanpoten. Hongerige eters willen dagelijks verrast worden. Zo ook bij Prominent in Nunspeet, waar Catering Culinair de lunch verzorgt. Renee Grootjans en Marcel van Pijkeren zijn samen verantwoordelijk voor het stillen van de honger van 80 medewerkers. Renee vertelt: "We regelen alles zelf, van inkoop tot mise en place. Dan is het heel fijn en efficiënt als we alles wat we nodig hebben op één adres kunnen vinden. Dat kan bij Dijkgraaf Reinders." 

 

Chauffeurs die meehelpen

Catering is tegenwoordig een volwaardige tak van de horeca. Marcel legt uit: "Eigenlijk is er geen verschil met een restaurant. Wij werken met verse producten en proberen dagelijks te verrassen. Daarom moeten we al onze producten maximaal een dag van tevoren in huis hebben. Bij Dijkgraaf Reinders is dat nooit een probleem, het assortiment is perfect op onze wensen afgestemd en de producten zijn altijd op tijd binnen." Renee vult aan: "En de chauffeurs helpen gewoon mee met uitpakken van de spullen. Nou, dat zie je ergens anders niet, hoor! Vaak wordt de bestelling min of meer de keuken in gegooid en zijn de chauffeurs alweer onderweg. Niet bij Dijkgraaf Reinders. Daarin merk je echt de persoonlijke touch."

Foutje? Geen probleem!

Of er wel eens iets misgaat? "Natuurlijk," zegt Renee, "maar dat komt bijna nooit voor. Mochten we iets verkeerd besteld hebben, dan wordt het na één belletje omgeruild met het product dat we wel nodig hebben. Bij een grotere groothandel heb je gewoon pech op zo'n moment. Door de korte lijnen en het soepele contact levert Dijkgraaf Reinders echt maatwerk." 

'Is alles in orde?'

Marcel herinnert zich een voorval. "'Soms bestel ik 's avonds wat ik de dag erop nodig heb. Dat kan heel makkelijk via het online bestelsysteem. Op een dag kreeg ik in de ochtend een telefoontje van Dijkgraaf Reinders met de vraag of ik niets wilde bestellen voor die dag. Ik antwoordde dat ik gewoon besteld had. Wat bleek, ik was vergeten op 'ok' te drukken... Dijkgraaf Reinders voelde dat er misschien iets niet in orde was en belde me dus op. En dat is nog niet alles: nadat ik zei dat ik mijn spullen gewoon nodig had, werden ze als de wiedeweerga geleverd. Op tijd! Waar kom je dat nou nog tegen?" 

Inspiratiedag

Het duo laat weten op de inspiratiedag van Dijkgraaf Reinders geweest te zijn. Renee vertelt enthousiast: "Dat was wat ons betreft echt een succes. Je ontdekt wat er speelt in het wereldje en krijgt nieuwe inzichten en inspiratie. De sprekers behandelen allerlei interessante onderwerpen én je mag natuurlijk lekker veel proeven. Zo'n dag helpt je echt naar een hoger niveau. We hebben eigenlijk maar één aanmerking: waarom doen jullie dit niet elk jaar?"

Ben je benieuwd naar meer inzichten, tips en misschien zelfs geheimen uit de keuken van Renee en Marcel? Houd de blogs dan in de gaten!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.