Home > Blog > Het recept voor groei van De Boschvijver in Apeldoorn
Inspiratie,

Het recept voor groei van De Boschvijver in Apeldoorn

Delen

Het recept voor groei van De Boschvijver in Apeldoorn

Hoe ervaren onze klanten de service en samenwerking? Dirk Disbergen, chef-kok van restaurant De Boschvijver in Apeldoorn, vertelt er graag meer over. “De aandacht en passie die ik bij Dijkgraaf Reinders zie, kom je niet tegen bij een ‘grotere’ groothandel. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om mijn werk zo makkelijk en soepel mogelijk te maken."

 

Geen productiewerk

Voor Dirk komt de kwaliteit van een product altijd op de eerste plaats. “Maar het moet ook betaalbaar blijven,” vult hij aan. “Bij een grotere leverancier zie je geregeld dat de kwaliteit van de producten achteruit gaat. Dat heeft voor een deel te maken met scholing en achtergrond. De orderpickers die de bestellingen samenstellen, hebben vaak geen oog voor een slechte asperge die tussen de goede ligt. Die maken hun lijstje af en gaan door naar de volgende. Dat zul je bij Dijkgraaf Reinders niet snel meemaken.”

 

Actief meedenken

“Wat ik een van de grote krachten vind van Dijkgraaf Reinders, is de bereikbaarheid en toegankelijkheid. Omdat het contact persoonlijk is, zijn de lijntjes kort en en heb ik snel in huis wat ik nodig heb. Er is echt sprake van een gemoedelijke samenwerking. Ik weet precies wie ik waarvoor moet hebben. Ik stuur gewoon een appje met een spoedbestelling en het wordt dezelfde dag geregeld. En als ik het een keer ergens niet mee eens ben en het graag anders zou willen zien, dan gaan we samen in gesprek en komen we altijd tot een oplossing die voor alle partijen prettig is. Is er iets onverhoopt niet leverbaar? Dan gaan we creatief op zoek naar een bijzondere vervanging.”

Boschvijver vlees groenten Boschvijver vlees groente

Rouleau op maat

“Een tijdje geleden wilde ik iets speciaals doen in de herfst,” herinnert Dirk zich. “In dit jaargetijde denkt iedereen aan wild en ik dus ook. Ik kwam op het idee om een rouleau van boerderijzwijn te maken. Ik wist dat W&G Brinkhorst de leverancier van wild is bij Dijkgraaf Reinders. Dus ik trok de stoute schoenen aan en ging eens informeren. W&G Brinkhorst leverde eigenlijk niet waar ik naar op zoek was, maar na overleg met Dijkgraaf Reinders kon ik tóch met mijn herfstsmaken aan de slag. Dat zegt wat over de flexibiliteit van W&G Brinkhorst, maar minstens zo veel over de expertise en drang tot maatwerk van Dijkgraaf Reinders als AGF groothandel.” 

Ben je benieuwd naar meer inzichten, tips en misschien zelfs geheimen uit de keuken van Dirk? Houd de blogs dan in de gaten!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.