Home > Blog > Hoe blijft een hamburger warm bij bezorging?
Inspiratie

Hoe blijft een hamburger warm bij bezorging?

Delen

Wat is de grootste uitdaging waar je tegenaan loopt als je een hamburger wilt bezorgen? We geven je even een seconde om er over na te denken…. Juist! Ervoor zorgen dat de hamburger, die bij de mensen thuis aankomt, nog net zo lekker is als de hamburger die jij uit de keuken meegaf! LA Streetfood heeft diverse tips om er voor te zorgen dat hamburgers warm en lekker aankomen bij bezorging of take-away.

In de vele gesprekken die zij deze dagen met horecaondermers voeren, merken ze dat iedereen voor dezelfde uitdaging staat: Jouw bedrijf inrichten op bezorging en take away. Deze verandering is een enorme klus die vraagt om bewuste keuzes. Want als je gaat bezorgen, moet het gerecht dat je bezorgt, wel positief bijdragen aan het imago van jouw restaurant. Het gerecht moet passen bij de kwaliteit die je wilt uitstralen. Wij gaan je in dit artikel helpen om precies dat te doen. 

Hoe blijft een hamburger lekker bij bezorging?

Er zijn 2 uitdagingen bij een burger die je wilt bezorgen en die thuis net zo goed moet smaken als in het restaurant.1. de temperatuur 
2. de krokantheid van de onderkant van de burger bun (het broodje)

Niet elk gerecht is geschikt voor bezorging, maar sommige gerechten verbeter je met een aanpassing in de bereidingswijze. De hamburger is hier een mooi voorbeeld van. Want meestal blijft een hamburger bij bezorging niet goed warm. Of wordt het broodje zacht en zompig. Er zijn wereldwijd meer dan genoeg voorbeelden van successen waarbij de horeca ondernemer achter de geheimen van de perfecte burger is gekomen en zijn of haar zaak naar het volgende niveau tilt. In dit artikel pakken wij 2 van deze geheimen aan.

Uitdaging 1: de temperatuur

Iedereen die wel eens vanuit de auto bij een fastfoodketen een burger heeft gegeten, weet dat die dingen maar moeilijk warm blijven. En dat is bij een fastfoodburger misschien niet zo erg, maar een mooie premium Beef Burger moet warm gegeten worden. Want ... ook al proef je de Beef Burger van het mooiste Ierse vlees, met de beste sausen uit Amerika, als hij eenmaal is afgekoeld, dan is de lol er snel af. Een Premium Burger moet gewoon warm zijn, zodat je dat heerlijke sappige Ierse hamburgervlees echt proeft en beleeft zoals het hoort te smaken. Werk daarom met zo veel mogelijk warme toppings op de burger. 

Benieuwd naar uitdaging 2 en 3? Lees het hele artikel van LA Streetfood op de website > https://www.la-streetfood.com/nieuws/hoe-blijft-een-hamburger-warm-bij-bezorging

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.