Home > Blog > Houd je bedrijf letterlijk en figuurlijk gezond
Inspiratie,

Houd je bedrijf letterlijk en figuurlijk gezond

Delen

Iedere ondernemer heeft het liefst een financieel gezond bedrijf. Daarnaast zien ondernemers graag weinig verzuim en goede prestaties. Zonder werknemers worden uiteraard geen prestaties behaald en daarom is het belangrijk dat er oog is voor het welzijn van de werknemers. Een gezonde leefstijl kan de basis vormen voor fitte, energieke werknemers en een gezonde werksfeer. Als werkgever kun je zelf invloed uitoefenen op de gezondheid van jouw bedrijf. Investeren in een gezonde bedrijfskantine is bijvoorbeeld een mogelijkheid om gezondheid te stimuleren.

Gezond

Veel werknemers onderbreken tijdelijk hun werkzaamheden en vertrekken naar de kantine om daar een tussendoortje te nemen of te lunchen. Lang niet alle kantines bieden verantwoorde snacks of maaltijden. De invoer van een gezonde bedrijfskantine geeft jouw werknemers ook de kans om te kiezen voor gezond. Bovendien laat je daarmee zien dat je aandacht geeft aan de gezondheid en het welzijn van je werknemers. Je personeel kan gemakkelijk kiezen voor gezond. Zo motiveer je het personeel en zorg je indirect op lange termijn voor een bijdrage aan goede prestaties van werknemers en minder ziekteverzuim. Financieel gezien is een gezonde kantine even rendabel als de ongezonde variant. Dus dat hoeft geen twijfels op te leveren.

Hoe?

Het is belangrijk om een gevarieerd assortiment vol vitamines aan te bieden. Wij hebben daar alvast over nagedacht en we bieden diverse drankjes, broodjes en snacks aan die passen bij een gezonde bedrijfskantine. Door elke maand specials aan te bieden blijft het lekker gevarieerd en aantrekkelijk. De uitstraling speelt ook een grote rol bij het succes van een nieuwe kantine. Met de aankleding en inrichting die past bij jouw bedrijf maak je het plaatje compleet. We kijken graag met je mee en voorzien je aansluitend van advies en de benodigde materialen. Tot slot kunnen we informatie over bereidingswijzen en kostprijscalculaties verzorgen.

Wil jij weten wat ons concept kan betekenen in jouw onderneming? Bekijk onze pagina over ons concept en neem contact met ons op.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.