Home > Blog > Inspiratie: Zonnige alcoholvrije mocktails van Fïnley
Inspiratie

Inspiratie: Zonnige alcoholvrije mocktails van Fïnley

Delen

Hip en hangover-free: dé terrastrend van 2019

Wellicht is het een strijd die zich vaker afspeelt aan een van je tafels: moet iedereen meedoen aan het drankgebruik van de meerderheid van het gezelschap? Vaak wordt er schoorvoetend ingestemd met het bestellen van een fles wijn. Gelukkig kun je de gast die wat bewuster met alcohol om wil gaan tegenwoordig een mooi alternatief aanbieden buiten de mineraalwaters en de frisdranken. Fïnley verovert namelijk de glazen en harten van de bewust nuchtere gast met spannende, alcoholvrije mocktails.

 

De twee klassieke smaken van Fïnley

Fïnley heeft het voor elkaar gekregen om twee cocktails die hun strepen al ruimschoots hebben verdiend om te toveren tot een minstens zo spannende, katerloze variant. Je gasten kunnen genieten van een heerlijke alcoholvrije Mojito of een Spritz. Op die manier serveer je voor iedereen de zon op tafel zonder concessies te hoeven doen.  

Als basis of gewoon 'puur'

De mocktails van Fïnley doen het goed als je ze gewoon uit het blikje serveert, maar de mogelijkheden houden daar niet op. Zoals met een 'echte' cocktail is de enige beperking je fantasie. De mojito kun je een stapje verder brengen door zoals bij een traditionele mojito ijsblokjes, takjes munt en limoensap toe te voegen. Maar wat dacht je van een kiwi-mocktail met blauwe bessen, limoenpartjes en kiwipuree? Ook de spritz leent zich uitstekend voor een upgrade. Vul een mooi groot wijnglas met ijsblokjes en schijfjes sinaasappel en schenk hierover het blikje spritz. Een feestje in het glas!

De Fïnley mocktails zijn vanaf nu te bestellen* bij Dijkgraaf Reinders. Probeer ze uit en verras je gasten dit terrasseizoen! 

*Niet alle smaken zijn direct leverbaar. Indien niet op voorraad is dit artikel een bestelartikel.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.