Home > Blog > Koffie: een boost voor de energie, motivatie en concentratie.
Inspiratie,

Koffie: een boost voor de energie, motivatie en concentratie.

Delen

Nederlanders zijn de nummer 1 als het gaat om koffie drinken. Dit gebeurt het meest doordeweeks en veel op de werkvloer. Vrijwel ieder bedrijf is in het bezit van een koffiemachine die intensief gebruikt wordt. Er is een groot aantal werknemers waarbij het dagelijkse kopje koffie dan ook onmisbaar is. Aan het nut van de aanwezigheid van een koffieautomaat hoeft dus niet getwijfeld te worden. De vraag is echter welke machine je zou moeten aanschaffen. 

Koffieautomaat

Veel werknemers beginnen de werkdag bij de koffieautomaat. Ook hebben velen tussen het werk door behoefte aan een korte pauze waarin ze een bakje koffie kunnen nuttigen. Welke koffie is het lekkerst of het best? Dat is een meningskwestie en verschilt natuurlijk voor iedereen. We kunnen je echter wel aanbevelen om als werkgever koffie van goede kwaliteit aan te bieden. Daarmee laat je zien dat je investeert in je werknemers. Bovendien worden koffiedrinkers meer alert en betekent koffie een boost voor de energie, motivatie en concentratie. Een gezamenlijk koffiemomentje is ook goed voor de sfeer op de werkvloer. Daarnaast kan koffie bijdragen aan het stimuleren van creativiteit en productiviteit. Tot slot kun je jouw visitekaartje upgraden door je relaties en gasten goede koffie aan te bieden. Je streeft als werkgever natuurlijk naar tevreden, productieve en creatieve werknemers en goede prestaties. Met alleen goede koffie aanbieden, behaal je die resultaten uiteraard niet, maar het is een goed begin!

Hulplijn Dijkgraaf Reinders

Omdat het aanbod ontzettend groot is, hebben wij twee koffieautomaten en twee soorten koffie geselecteerd. Het gaat om Instantkoffie en Espresso. Voor beide soorten zijn er twee machines. Het aantal koffiedrinkers bepaalt welke machine geschikt is. We geven graag persoonlijk advies dat past bij jouw bedrijf en personeel. Vervolgens regelen wij op verzoek een proefplaatsing zodat kennis kan worden gemaakt met de nieuwe koffieautomaat. Uiteraard kan je in ons Grandcafé ook komen proeven. Naast koffie is er ook een mooie fairtrade theelijn van Tea of life beschikbaar.

Neem bij vragen contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.