Home > Blog > Maak je eigen brunchbox voor je gasten tijdens de Paasdagen
Inspiratie

Maak je eigen brunchbox voor je gasten tijdens de Paasdagen

Delen

Dit jaar wordt Pasen anders dan voorafgaande jaren. Waar normaal families tijdens Pasen erop uittrekken en de horeca opzoeken blijven ze nu thuis. Een uitgelezen kans voor jou om alsnog je gasten te voorzien van leuke paasdagen met lekker eten.

Brunchbox 

Stel samen met je team boxen vol lekkernijen samen. Zorg dat je gasten kunnen kiezen uit een basis box en een luxere variant hierop. Denk ook aan de kinderen! Hiervoor kan je kidsboxen gebruiken. 

Maak een leuke post voor je social media kanalen en laat je gasten weten dat ze vanaf heden de brunchboxen bij je kunnen bestellen. Laat duidelijk zien tot wanneer deze boxen te bestellen zijn en zorg dat je gasten door middel van een betaalverzoekje vooraf betaald hebben. Dit zorgt ervoor dat er een goede doorstroming ontstaat tijdens het afhaalproces.

Stuur de klant een appje of mailtje op welke dag en op welk tijdstip de box afgehaald kan worden. Zo kan je dit in verschillende sessies doen en zorg je ervoor dat je de maatregelen zoals de anderhalve meter afstand kan garanderen.

Tip voor de kids

Kant-en-klare poffertjes die enkel nog maar in de magnetron warm gemaakt hoeven te worden. Je kan dit als een leuk pakketje samenstellen door er versieringen (ijs toppings zoals smarties, discodip e.d.) in kleine disposables bij te doen, met aardbeien of andere stukjes fruit. 

Met nog een mini muffin en/of mini donut en een blikje fristi heb je een leuk boxje voor de kinderen.

Poffertjes kinderen

Daarnaast kan je er ook een leuke paaskleurplaat bij doen. Wij hebben in onze Dijkgraaf Reinders app 5 kleurplaten gezet die je gratis kan downloaden en printen.

Klik hier voor een selectie uit ons assortiment wat geschikt is voor een paasbrunch. Let op: door de huidige omstandigheden krijgen wij van sommige leveranciers niet alle artikelen meer aangeleverd. Het kan zijn dat daarom kan gelden op=op.

Hulp nodig bij het opzetten van dit idee? Of heb je het idee al liggen, maar moet de communicatie nog opgemaakt worden voor op social media? Stuur een mail naar marketing@dijkgraafreinders.nl en wij gaan je hierin ondersteunen.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.