Home > Blog > Minigroenten worden steeds populairder
AGF

Minigroenten worden steeds populairder

Delen

Groenten worden vaak gezien als bijgerechten, maar als je groenten en vlees als één geheel op het bord presenteert, worden ze door de gast anders ervaren. Maak daarom gebruik van kleurrijke minigroenten!

Koppert Cress

Smaak, geur en de presentatie van je producten is heel belangrijk voor de consument. De waarneming van je product door je klanten heeft namelijk grote invloed op de waardering van het product. Al smaakt het nog zo lekker, het oog wil ook wat!

Koppert Cress kan je hierbij heel goed op weg helpen. Cressen zijn vers gekiemde plantjes van 100% natuurlijke, aromatische planten. Deze planten bieden een versheid en intensiteit in smaak en geur die alleen in jonge plantjes wordt aangetroffen. Je kunt ze gebruiken voor amuses, hoofdgerechten en desserts. Lekker veelzijdig dus! Door cressen te gebruiken lukt het om de smaak van je gerechten te verfijnen en er net even die perfecte draai aan te geven. Zo onderscheid jij je van de concurrentie en blijft je gast voor jou kiezen. 

koppertcress koppert cress

Minigroenten

Het assortiment van minigroenten wordt steeds groter. Het werken met deze producten is altijd een feestje. De minigroenten hebben namelijk allerlei vrolijke kleurtjes en ze worden daarom steeds populairder. Als decoratie zijn ze dus uitermate geschikt, maar ze zijn ook nog eens erg voedzaam, waardoor het ideaal is om deze minigroenten te verwerken in je gerecht. Minigroenten kun je op verschillende manieren bereiden: koken, stomen en stoven. Op dit moment zijn de minigroenten goed verkrijgbaar en hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding.

 mini groentenwortels mini groenten wortels

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.