Home > Blog > Oerfriet met schil biedt meer
Inspiratie,

Oerfriet met schil biedt meer

Delen

Verse friet die oogt en smaakt als zelfgemaakt, maar dan met maximaal gemak: Aviko introduceert vijf jaar na de succesvolle lancering van Oerfriet nu Oerfriet met Schil.

Oerfriet met Schil is speciaal gemaakt voor de echte liefhebber. Je proeft de volle aardappelsmaak, de friet wordt mooi knapperig goudbruin en smaakt als zelfgemaakt.

Speel in op de trend

Deze friet smaakt niet alleen authentiek, door de bijzondere snijtechniek en de speciale snijmaat oogt de friet ook nog eens heel ambachtelijk. Zo geef je invulling aan de trend naar zelfgemaakte friet, zonder het arbeidsintensieve proces ervan te hoeven doorlopen.

Friet is het bijgerecht waarnaar het vaakst wordt gevraagd. Een goed frietje met een volle aardappelsmaak kan daarom het verschil maken. Zorg dat je gasten het beste krijgen en kies voor de kwaliteit van Aviko Oerfriet of het nu met of zonder schil is. 

gratis proefpakket aviko

Oerfriet met Schil biedt meer

Oerfriet met Schil wordt gemaakt van de beste Hollandse Agria-aardappelen en biedt daarmee het hele jaar door een volle aardappelsmaak en een krokante bite. Omdat dat de schil om de aardappel wordt gelaten, heeft de friet nóg meer karakter. De verse friet is authentiek gesneden en heeft daardoor een ambachtelijke uitstraling. Verder bespaart Aviko Oerfriet je flink wat tijd ten opzichte van zelfgemaakte friet, omdat je er meteen mee aan de slag kunt. 

Presentatie

Om friet op een originele manier te presenteren heeft Stylepoint de leukste items.  Friet en snacks achterhaald? Welnee, niet met deze originele mogelijkheden! Neem bijvoorbeeld het friet/groente draadmandje van 8 of 9cm, of de grotere fish & chips draadmandjes. Wanneer je zoekt naar iets originelers dan is de RVS houder voor twee emmertjes iets voor jou. In de emmertjes serveer je de friet of snacks. Om het geheel af te maken kun je de RVS houder met frietemmers combineren met een acacia displaykratje en vetvrij papier.

stylepoint

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.