Home > Blog > Oma Bobs vroeger en nu
Inspiratie,

Oma Bobs vroeger en nu

Delen

Oma Bobs woonde driehoog in Amsterdam. Haar kleinzoon Jurgen kwam maar wat graag bij Oma Bobs op visite. Ze was namelijk een echte verwen-oma. Op zondag maakte ze altijd heerlijke garnalencroquetjes met verse ragout en bouillon. Al snel wist de hele familie, vrienden en buren van de lekkernijen die ze maakte. Ze kwamen elke zondag langs en Oma Bob deelde haar snacks graag uit. Ook nu worden nog heerlijke bitterballen en croquetten zoals vroeger gemaakt en in deze snacks proef je de liefde van Oma Bobs!

Oma Bobs snacks

Het ruime assortiment bitterballen en croquetten van Oma Bobs zijn vol van smaak. De bouillon trekken ze op de ouderwetse manier met een boeket van zoveel mogelijk verse biologische groenten en kruiden. De roux maken ze met echte boter, verse uien en bloem. Vervolgens wordt het in grote ketels gemengd. Daarna wordt het garnituur toegevoegd, dat bepaalt het uiteindelijke product en de smaak.

Smaak is nummer 1

Bij Oma Bobs is smaak altijd nummer één. Want smaak is waar het bij deze producten om gaat. De eigen chef-koks bij Oma Bobs maken de recepten van de producten en zorgen voor de controle tijdens de bereiding. Oma Bobs gebruikt zoveel mogelijk verse ingrediënten voor haar producten. Deze verse kruiden, groenten en vlees worden afgenomen bij lokale bedrijven.

Assortiment

Het assortiment van Oma Bobs bestaat uit bitterballen en croquetten in allerlei soorten en maten. Denk aan bitterballen en croquetten met pekingeend, kalfsvlees, rundvlees, bitterblond met bier, kreeft, artisanale kaas, garnaal, kip, groente of een truffel. Naast deze overheerlijke smaken heeft Oma Bobs, nu als eerste in Nederland, lekkere ambachtelijke Vleesvrije bitterballen en croquetten. Met de vertrouwde smaak en kwaliteit die je van Oma Bobs gewend bent. Een perfect alternatief voor iedereen die een keertje zonder vlees wil en zicht wil laten verrassen door de volle en verfijnde smaak van de vleesvrije producten. Deze producten zijn ook nog eens geschikt voor Veganisten. Zet ze op de kaart, je gasten zullen er blij mee zijn.

Neem een kijkje op de website van Oma Bobs voor het assortiment.

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.