Home > Blog > Dé oplossing voor je personeelstekort in de horeca
Rendement,

Dé oplossing voor je personeelstekort in de horeca

Delen

We hebben er allemaal mee te maken: het personeelstekort in de horeca rijst de pan uit. Soms kan het een hele uitdaging zijn om het rooster dichtgetimmerd te krijgen. Gelukkig zijn er genoeg handige oplossingen die jouw werk makkelijker en efficiënter maken. 

Als nieuw personeel niet te vinden is, ga je op zoek naar creatieve manieren om het werk dat blijft komen te kunnen verzetten. Met de juiste apparatuur in de keuken valt er een enorme winst te behalen. Het SelfCookingCenter van RATIONAL is zo'n hulpmiddel dat jouw werk efficiënter, sneller en rustiger kan maken. We vertellen je er in dit blog graag wat meer over. 

 

Nieuw horeca personeel vinden zonder sollicitatiegesprek

Met het SelfCookingCenter van RATIONAL haal je extra mankracht in huis zonder dat je iemand aan hoeft te nemen. Het apparaat is feitelijk een zelfwerkende keuken. Bakken, stomen, grillen – alles kan. Natuurlijk kun je dit ook met de huidige hulpmiddelen in je keuken. Maar de eigen invulling die het apparaat eraan geeft is uniek te noemen.

 

Efficiënter werken met extra handen, extra denkkracht

Met tot wel twintig verschillende verdiepingen die allemaal apart in te stellen zijn, mag je gerust over een  overcomplete oven spreken. Maar daar blijft het niet bij. Het SelfCookingCenter begrijpt wat het gerecht dat je aan het bereiden bent nodig heeft. Dus afhankelijk van alle afzonderlijke producten in de oven wordt de temperatuur en bereidingstijd automatisch aangepast. Ook wanneer je tijdens het koken de deur opent, stelt het apparaat zijn programma bij. Zo ben je steeds verzekerd van een perfecte garing in de kortst mogelijke tijd. Ook terwijl je zelf andere dingen doet of misschien niet eens aanwezig bent, kun je het SelfCookCenter voor je laten werken. Alle instellingen en tussentijdse wijzigingen worden gecommuniceerd, dus je blijft zelf altijd de kok. Maar je hebt altijd iemand die slim met je meedenkt. Zo houd jij kostbare tijd over voor de leukere kanten van je werk!

selfcookingcenter-202selfcookingcenter-62

 

Schoon zonder poetswerk

Waar gekookt wordt, moet worden schoongemaakt. Dat is in het geval van het SelfCookCenter niet anders. Maar laat die afwaskwast maar liggen, want na een dag hard werken maakt het apparaat zichzelf helemaal schoon! Het meet de mate van vervuiling en begint aan de wasbeurt. Ook kalk krijgt geen kans. Alles om ervoor te zorgen dat jij de volgende dag weer met een brandschone oven aan de slag kunt. Wil je meer informatie over dit slimme ovensysteem? Neem dan contact met ons op.

 

New call-to-action

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.