Home > Blog > Verplaats de keuken naar de consument thuis
Inspiratie

Verplaats de keuken naar de consument thuis

Delen

Gewoonlijk komen je gasten ’s avonds graag langs voor een hapje en een drankje. Er wordt dan ook geregeld iets besteld van de borrelkaart, zoals de populaire nacho’s. De hoofdelementen van nacho’s zijn tortillachips en kaas. Verder kunnen verschillende ingrediënten worden toegevoegd zoals vlees, ui, olijven, chorizo, mais, bonen en/of jouw eigen aandeel. Veel mensen zijn thuis creatief aan het bakken en koken geslagen. Hoe leuk is het als jij hierop inspeelt, alle ingrediënten verpakt en een recept toevoegt zodat je gasten thuis zelf aan de slag kunnen?!

Mmm nacho’s..

Veel consumenten zijn dol op nacho’s. Het Tex-mex gerecht kan worden geserveerd als hoofdgerecht of als snack. Voor het ontstaan van nacho’s gaan we een flink aantal jaar terug. Bij toeval ontdekte de Mexicaanse Ingnacio Anaya zijn inmiddels wereldberoemde gerecht. Hij besloot namelijk om tortilla’s in driehoeken te snijden en te frituren. Vervolgens bestrooide hij ze met kaas en jalapeños. Zodoende smolt de kaas en ontstond zijn Nachos Especiales. Het is een simpel en overheerlijk gerecht wat bij velen in de smaak valt.

Nacho's to go

Grote kans dat jij voor de huidige bezorg- en afhaalservice je menukaart hebt aangepast. En dat is zeker niet gek. Je wilt namelijk dat je gerechten warm aankomen, goed smaken en je creëert graag efficiëntie in de keuken. Staan nacho’s momenteel bij jou op de menukaart? Het is erg begrijpelijk dat je deze voor nu even hebt geschrapt. Ze zijn namelijk het lekkerst als ze net uit de oven komen. Een ritje naar de consument thuis zou wellicht tekortdoen aan de kwaliteit die gasten van je gewend zijn.

De lekkerste

Ook al is het een simpel recept, velen weten niet hoe de lekkerste nacho’s worden gemaakt. De chips soort moet goed zijn en de kaassoort die je gebruikt levert grote verschillen op. Nog op zoek naar de juiste ingrediënten? Wij bevelen onze Mexicaanse kaas mix en onze chips van Pablo’s Choice aan (art.nr. 170279 & art.nr. 560752). Maak verder natuurlijk gebruik van zelfgekozen ingrediënten en breng je eigen nacho’s op smaak. 

Recept nacho’s to-go

Om toch te kunnen voldoen aan de wensen van je gasten, kun je pakketjes klaarmaken met alle ingrediënten die nodig zijn voor restaurantkwaliteit nacho’s. Er komen op social media allerlei heerlijke plaatjes voorbij van kokende en bakkende mensen. Een kant en klaar pakketje met verse producten en een duidelijke instructie staat garant voor een hoop plezier in de keuken. Zorg ervoor dat je verse ingrediënten levert en deze goed verpakt. Wat heb je hiervoor nodig? Denk in ieder geval aan de chips, kaas, jalapeños en de dipsausjes. Verder de ingrediënten de je normaal ook gebruikt. De sausjes kun je gemakkelijk verpakken in luchtdichte, hygiënische cupjes. Dit alles kost weinig tijd en is goed voor de marge. Wij vinden het een grote aanrader en wensen je veel succes!

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.