Home > Blog > Verrijk je drankenkaart met ijskoffie!
Inspiratie,

Verrijk je drankenkaart met ijskoffie!

Delen

Een lekker kopje koffie is niet weg te denken. Maar als de temperaturen oplopen en je gelijk verfrissing nodig hebt dan is ijskoffie misschien een oplossing die wat verkwikkender is. 

Het zonnetje bepaalt 

Serveer jij al ijskoffie? Bij oplopende temperaturen is het effect van deze alternatieve koffie net iets aantrekkelijker dan de warme variant. Schijnt het zonnetje? Laat dan zien dat ijskoffie tot je assortiment behoort! Een ijskoude koffie wordt namelijk steeds vaker besteld, vooral met de warme dagen.

Koffiepracht

Natuurlijk moet je je ijskoffie wel wat aandacht geven. Het oog wil ook wat dus serveer de ijskoffie in een mooi glas en werk met lekkere smaakelementen. Huisgemaakt doet het immers nog steeds het beste. Inspiratie nodig? Denk aan karamel, kokos en vanille. Er zijn genoeg geliefde recepten. De frappuccino karamel is bijvoorbeeld razend populair! Een heerlijke toef slagroom erbij met minikaramelblokjes en het verfrissende feestje is compleet. Maak er een mooi en uniek kunstwerkje van zodat iedereen juist jouw ijskoffie wil bestellen!

Aantrekkelijke marge

De marge voor jou als ondernemer is aantrekkelijk op dit product. Je kunt namelijk meer vragen dan voor een regulier kopje warme koffie. Het kost dan misschien wat investering in creativiteit en apparatuur zoals een blender, maar als het eenmaal op poten staat, is het niet meer weg te denken uit jouw horecagelegenheid! Dus waar wacht je nog op? Er komen nog veel zonnige dagen waarbij je klant behoefte heeft aan een heerlijke koude en koele drank, maar ook zin heeft in koffie. Het recept voor een ijskoffie is eenvoudig, de bereiding gaat vrij vlot en in een glas oogt het mooi. 

 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.