Slagyoghurt is een nieuw innovatief zuivelproduct. Verse yoghurt, opklopbaar als slagroom!
Slagyoghurt is een naturel yoghurtproduct met 10% melkvet, die net als slagroom, met de gardemixer in ongeveer 8 minuten tot een luchtige vulling kan worden opgeslagen. Gebruik Slagyoghurt in je bavaroises voor een frisse smaaksensatie. Je kunt Slagyoghurt naturel opkloppen en serveren óf opkloppen in combinatie met 20-30% fruitpuree. Decoreer met vers fruit of granola. Zo serveer je een luchtige yoghurt in een handomdraai! Lekker en puur!
De Slagyoghurt is diepvriesstabiel; je kunt het na het opkloppen makkelijk invriezen. Het product laat geen vocht los.
Wees creatief en maak de lekkerste dessert, gebakjes en ontbijtgerechten met Slagyoghurt!
De beste zuivel voor professionals
Grensland Zuivel levert een ongekend hoge kwaliteit zuivelproducten uit de Oost-Nederlandse grensstreek. Van de puurste, witste slagroom tot en met de lekkerste kookroom, kwark, Slagyoghurt en andere specials: met een breed assortiment en deskundige ondersteuning helpen zij foodprofessionals op topniveau te presteren.
Vond je dit artikel interessant?
Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.