Home > Blog > Zoet of zout, zij zijn ermee vertrouwd
Inspiratie

Zoet of zout, zij zijn ermee vertrouwd

Delen

Van Crombruggen houdt van de horeca en staat al ruim 40 jaar garant voor allerlei lekkernijen. De zaak is uitgegroeid tot een bedrijf met twee productiefaciliteiten plus een logistiek centrum. Er is een ruim aanbod van zoete en zoute versnaperingen voor bij de koffie of thee. Tijdens het productieproces wordt er met aandacht en zorgvuldigheid gewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten. Ook wordt gedacht aan de toekomst door zorg te dragen voor het milieu en onze omgeving. 


Een kijkje in het assortiment

De afdeling “zoet” bevat pure verwennerij van hoogstaande kwaliteit voor je warme dranken. Niet alleen heerlijke koekjes, maar ook de befaamde Belgische chocolade behoort tot het assortiment. De afdeling “zout” is meer gericht op de koude dranken. Denk aan koekjes, notenmixen en verschillende soorten olijven. Naast de lekkernijen zijn er natuurlijk ook de praktisch verpakte suiker, melk, creamers e.d. Tot slot zijn er allerlei bijproducten zoals citroendoekjes, honing en zoetstof waarmee je een bestelling compleet kunt maken.

Aandacht voor de productie, klant en gast

Tijdens het productieproces wordt er met aandacht en zorgvuldigheid gewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klanten. Zo is er de mogelijkheid om je te onderscheiden door een persoonlijke stempel te drukken op de dynamische markt van vandaag. Ontwikkel bijvoorbeeld private label verpakkingen, waarmee je onderneming op een pakkende manier onder de aandacht van je gasten gebracht kan worden.

Van Crombruggen staat borg voor de beste kwaliteitsproducten. Dit kan men garanderen door controle en selectie van producten, uiterst hygiënische omstandigheden en strenge kwaliteitscriteria waaraan moet worden voldaan. Dit alles is uiteindelijk zeer positief voor jouw onderneming en gasten.

Duurzaam werken

Verder wordt gedacht aan de toekomst door zorg te dragen voor het milieu en onze omgeving. Door steeds op zoek te gaan naar innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen wordt geprobeerd om de gezamenlijke ecologische voetafdruk te verkleinen. Bijvoorbeeld door te werken aan een biologisch en fairtrade aanbod van producten. Tot slot wordt gewerkt met afbreekbare verpakkingen die bijdragen aan een duurzame samenleving.

Kortom: er wordt continue, op een duurzame manier, ingegaan op de vraag naar vernieuwing in producten en productieprocessen. Dit met het oog op een positief resultaat voor alle relaties en partners. 

Vond je dit artikel interessant?

Laat je e-mail achter en ontvang regelmatig updates van het laatste food-nieuws.